Superonline kullanıyorum ve modem arayuz sifresini unuttum. Modemin arkasindan reset atabilirim ancak musteri hizmetlerimi arayamam, modemi resetleyince internet kesin olarak mi gidiyor bilginiz var mi?
Superonline kullanıyorum ve modem arayuz sifresini unuttum. Modemin arkasindan reset atabilirim ancak musteri hizmetlerimi arayamam, modemi resetleyince internet kesin olarak mi gidiyor bilginiz var mi?
Modemi resetlerseniz panel şifresi ilk haline döner ve internet gider, ancak modem arayüzü üzerinden geri açabilirsiniz. Yapmanız gereken kablosuz ayarları sekmesinden kablosuz bağlantıyı aktifleştirmek. İsterseniz şifreyi değiştirebilirsiniz.
Evet bundan dolayi sormustum, arayamam iss' yi ve bir yerden duyduguma gore superonline bu k. adi ve sifreyi vermiyormus, eve gelip kendileri giriyormus bundan dolayı tereddut rtitm cunku ben iss yi arayamam