senolyldz Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #1 Merhabalar, dün ADSL'den VDSL'e geçiş yaptım. Bir yerde SNR değeri 10'un altında olunca sürekli kopmalar yaşanacağını okumuştum. Modem değerlerim nasıl sizce?
Merhabalar, dün ADSL'den VDSL'e geçiş yaptım. Bir yerde SNR değeri 10'un altında olunca sürekli kopmalar yaşanacağını okumuştum. Modem değerlerim nasıl sizce?
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 18 Nisan 2021 #2 Değerler gayet iyi. Sürekli kopmalar genelde 7 altında olunca oluyor. Kopma yaşarsanız hızı 68-72 gibi bir değere sabitletirseniz kopmalar azalır. Artı 0 Eksi
Değerler gayet iyi. Sürekli kopmalar genelde 7 altında olunca oluyor. Kopma yaşarsanız hızı 68-72 gibi bir değere sabitletirseniz kopmalar azalır.
KS KS senolyldz Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #3 feahleinda_ dedi: Değerler gayet iyi. Sürekli kopmalar genelde 7 altında olunca oluyor. Kopma yaşarsanız hızı 68-72 gibi bir değere sabitletirseniz kopmalar azalır. Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
feahleinda_ dedi: Değerler gayet iyi. Sürekli kopmalar genelde 7 altında olunca oluyor. Kopma yaşarsanız hızı 68-72 gibi bir değere sabitletirseniz kopmalar azalır. Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkür ederim.