Modem arayüzünde internet önceliği nasıl tanımlanır?

NOSxOS

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben evimdeki internet trafiğini yönetmek için modem arayüzü üzerinden bir yöntem denedim. Bu yöntemde standart olarak cihazlar için bant genişliğini ayarlama seçeneği bulunuyor. Bense evdeki cihazların bant genişliğini kısmak istemedim. Sadece öncelik ayarlayarak 1, 2 gibi belirlediğim öncelikler ile cihazlara internet trafiğinde ayrıcalık vermek istedim. Yani 1. öncelik sırasına televizyonu koydum, 2. sıraya bilgisayarımı ve diğer geriye kalan tüm cihazlarda en son önceliğe sahip oldu. Şimdi ben bant genişliği ayarlamadım ancak bu öncelik sırası örneğin ailem televizyonda bir şey izlerken internet trafiğinde ayrıcalık önce televizyona, bilgisayarımın açık olması ve oyun oynamak gibi işlemler yapmam halinde sonraki öncelik bilgisayarıma ve en son öncelik diğer IP aralığındaki cihazlara verilir ve bu şekilde işe yaramış olur mu? Mantıken böyle bir şey yaptım. Yoksa el ile ayarlayıp illa bant genişliğinden kısmam mı gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…