ghanistaken Picopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 171 Çözümler 1 24 Mart 2022 #1 Infinity 401 modem kullanıyorum. Arayüzde böyle bir şey gördüm bunun süresi bitince ne oluyor acaba? WAN bölümünde gözüküyor. Dosya Ekleri resim_2022-03-24_194034.png 2,7 KB · Görüntüleme: 72
Infinity 401 modem kullanıyorum. Arayüzde böyle bir şey gördüm bunun süresi bitince ne oluyor acaba? WAN bölümünde gözüküyor.
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 24 Mart 2022 #2 Wide Area Network - Geniş Ağ Bağlantısı. İnternet bağlantınızı temsil ediyor. Süresi bitince tekrar yenileniyor.
Wide Area Network - Geniş Ağ Bağlantısı. İnternet bağlantınızı temsil ediyor. Süresi bitince tekrar yenileniyor.
ghanistaken Picopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 171 Çözümler 1 24 Mart 2022 #3 Süresi bitmesi birşeyi etkilemez yani? Takeshi Kovacs dedi: Wide Area Network - Geniş Ağ Bağlantısı. İnternet bağlantınızı temsil ediyor. Süresi bitince tekrar yenileniyor. Genişletmek için tıkla...
Süresi bitmesi birşeyi etkilemez yani? Takeshi Kovacs dedi: Wide Area Network - Geniş Ağ Bağlantısı. İnternet bağlantınızı temsil ediyor. Süresi bitince tekrar yenileniyor. Genişletmek için tıkla...
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 24 Mart 2022 #4 ghanistaken dedi: Süresi bitmesi birşeyi etkilemez yani? Genişletmek için tıkla... Hayır etkilemez. IP kiralama süresi de olabilir o. Tahminimce Kablonet kullanıyorsunuz.
ghanistaken dedi: Süresi bitmesi birşeyi etkilemez yani? Genişletmek için tıkla... Hayır etkilemez. IP kiralama süresi de olabilir o. Tahminimce Kablonet kullanıyorsunuz.
ghanistaken Picopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 171 Çözümler 1 24 Mart 2022 #5 Evet kablonet. Vallahi üstünde WAN, IP adresim Mac adresim DNS adresleri falan yazıyor. Arasında da bu süre ve bitiş var.
Evet kablonet. Vallahi üstünde WAN, IP adresim Mac adresim DNS adresleri falan yazıyor. Arasında da bu süre ve bitiş var.
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 24 Mart 2022 #6 ghanistaken dedi: Evet kablonet. Vallahi üstünde WAN, IP adresim Mac adresim DNS adresleri falan yazıyor. Arasında da bu süre ve bitiş var. Genişletmek için tıkla... Evet hatırladığım kadarıyla o süre IP kiralama süresi. Kablonette zaten IP kolay kolay değişmiyor. Önemsenecek bir olay değil.
ghanistaken dedi: Evet kablonet. Vallahi üstünde WAN, IP adresim Mac adresim DNS adresleri falan yazıyor. Arasında da bu süre ve bitiş var. Genişletmek için tıkla... Evet hatırladığım kadarıyla o süre IP kiralama süresi. Kablonette zaten IP kolay kolay değişmiyor. Önemsenecek bir olay değil.