Bay Meraklı Hectopat Katılım 29 Haziran 2016 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2017 #1 Tarayıcıdan modemin arayüzüne girdim. DSL Hızı(Kb/s): 799/16383 yazıyor. Bu nedir?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 9 Mayıs 2017 #2 Baktığın yere bağlı olarak bu, hattın desteklediği en yüksek hız da olabilir şu andaki hızın da. Mesela bizim hat durumu: Data Rate yazan kısım bizim şu andaki hızımız. MAX Rate ise alabileceğimiz en yüksek hızlar.
Baktığın yere bağlı olarak bu, hattın desteklediği en yüksek hız da olabilir şu andaki hızın da. Mesela bizim hat durumu: Data Rate yazan kısım bizim şu andaki hızımız. MAX Rate ise alabileceğimiz en yüksek hızlar.
U Umutmeister Ziyaretçi 9 Mayıs 2017 #3 Büyük ihtimalle Airties modem kullanıyorsunuz, eğer öyleyse 16Mbit indirme ve 800Kbit indirme hızınız olduğunu gösteriyor.
Büyük ihtimalle Airties modem kullanıyorsunuz, eğer öyleyse 16Mbit indirme ve 800Kbit indirme hızınız olduğunu gösteriyor.
Bay Meraklı Hectopat Katılım 29 Haziran 2016 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2017 #4 Silinen üye dedi: Büyük ihtimalle Airties modem kullanıyorsunuz, eğer öyleyse 16Mbit indirme ve 800Kbit indirme hızınız olduğunu gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Anladım fakat gösterilen İnternet hızı uyuşmuyor fark var. Alt yapıdan olabilir mi? Dosya Ekleri net.PNG 2,4 KB · Görüntüleme: 455 test.PNG 13,7 KB · Görüntüleme: 480
Silinen üye dedi: Büyük ihtimalle Airties modem kullanıyorsunuz, eğer öyleyse 16Mbit indirme ve 800Kbit indirme hızınız olduğunu gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Anladım fakat gösterilen İnternet hızı uyuşmuyor fark var. Alt yapıdan olabilir mi?