Uğur.1 Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #1 Modem arayüzüne girdiğim zaman değerler böyle; (TurkNet VDSL) Modem arayüzünde gördüğünüz gibi ulaşılabilir hız 77Mbps yazıyor. Bu hızı almak için ne yapmam lazım, bu işlerden anlayan biri yardımcı olabilir mi? Dosya Ekleri Ekran-görüntüsü-2023-11-19-013722.jpg 114,6 KB · Görüntüleme: 213
Modem arayüzüne girdiğim zaman değerler böyle; (TurkNet VDSL) Modem arayüzünde gördüğünüz gibi ulaşılabilir hız 77Mbps yazıyor. Bu hızı almak için ne yapmam lazım, bu işlerden anlayan biri yardımcı olabilir mi?
Megansi Kilopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.360 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #2 Altyapınız 77Mbps İndirme hızını karşılıyor. Hız yükseltmesi isteyebilirsin.
inflexible Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Kasım 2014 Mesajlar 1.095 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #3 Uğur.1 dedi: Modem arayüzüne girdiğim zaman değerler böyle; (TurkNet VDSL) Modem arayüzünde gördüğünüz gibi ulaşılabilir hız 77Mbps yazıyor. Bu hızı almak için ne yapmam lazım, bu işlerden anlayan biri yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Şu an hızın iyi yukseltme bence. Ben denedim çok fazla kopma yaşadım.. Önümüzdeki ay Keenetic Hopper KN-3610-01EN alıp turknete geçicem geçerken bi denerim 70 bakalım nolcak,süperonline eski çöp modemleriyle yemiyor.
Uğur.1 dedi: Modem arayüzüne girdiğim zaman değerler böyle; (TurkNet VDSL) Modem arayüzünde gördüğünüz gibi ulaşılabilir hız 77Mbps yazıyor. Bu hızı almak için ne yapmam lazım, bu işlerden anlayan biri yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Şu an hızın iyi yukseltme bence. Ben denedim çok fazla kopma yaşadım.. Önümüzdeki ay Keenetic Hopper KN-3610-01EN alıp turknete geçicem geçerken bi denerim 70 bakalım nolcak,süperonline eski çöp modemleriyle yemiyor.
Uğur.1 Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #4 Şu an kararsız kaldım yükseltme istesem mi, istemesim mi?(değer mi acaba diye düşünüyorum) Bu arada, modem markam Tenda V12. inflexible dedi: Şu an hızın iyi yukseltme bence. Ben denedim çok fazla kopma yaşadım. Eki Görüntüle 2021614 Önümüzdeki ay Keenetic hopper KN-3610-01en alıp TurkNet'e geçeceğim geçerken bir denerim 70 bakalım ne olacak, Superonline eski çöp modemleriyle yemiyor. Genişletmek için tıkla...
Şu an kararsız kaldım yükseltme istesem mi, istemesim mi?(değer mi acaba diye düşünüyorum) Bu arada, modem markam Tenda V12. inflexible dedi: Şu an hızın iyi yukseltme bence. Ben denedim çok fazla kopma yaşadım. Eki Görüntüle 2021614 Önümüzdeki ay Keenetic hopper KN-3610-01en alıp TurkNet'e geçeceğim geçerken bir denerim 70 bakalım ne olacak, Superonline eski çöp modemleriyle yemiyor. Genişletmek için tıkla...