Hocam vallahi ben bu kadarını biliyorum bana daha önce böyle şeyler çıkmadı daha bilgili bir arkadaş size daha doğru bilgi verebilir. Tekrardan bu konuda cahilliğimi mazur görün.
Merhablar, sadece sizin modeme bağlı 3 cihazınız mı var? Yani her hangi başka bir cihaz yok değil mi? Eğer öyle ise modem şifrenize erişmiş olabilirler hocam.
Merhablar, sadece sizin modeme bağlı 3 cihazınız mı var? Yani herhangi başka bir cihaz yok değil mi? Eğer öyle ise modem şifrenize erişmiş olabilirler hocam.
Peki kral bu kablosuz ayarlardaki multi SSID ne dek 3 tane var şifreleme yok diyor öyle mi olması lazım?
Burda şifreleme yok diyor bu seçenek doğru mu? @Yener K. abi senin bu konuda bir fikrin var mı yardımcı olur musun?
Sanırsam Multi-SSID hizmeti aynı internet hizmetinden başka bir isimle 2. wi-fi açıyorsunuz. Anladığım kadarıyla bu ama tam bende bilmiyorum. Doğru olmayabilir.
Sanırsam multi-SSID hizmeti aynı internet hizmetinden başka bir isimle 2. Wi-Fi açıyorsunuz. Anladığım kadarıyla bu ama tam bende bilmiyorum. Doğru olmayabilir.