KaanCikar Hectopat Katılım 4 Temmuz 2015 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar merhaba, modemimde Wi-Fi' ye bağlı cihazların hızlarını nasıl sınırlayabilirim? Böyle arayüze sahip video bulamadım. Bilgili arkadaşlar yardım edebilir mi?
Arkadaşlar merhaba, modemimde Wi-Fi' ye bağlı cihazların hızlarını nasıl sınırlayabilirim? Böyle arayüze sahip video bulamadım. Bilgili arkadaşlar yardım edebilir mi?
2 229051 Hectopat Katılım 11 Eylül 2018 Mesajlar 120 20 Ağustos 2020 #2 Bakınız: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bakınız: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KaanCikar Hectopat Katılım 4 Temmuz 2015 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2020 #3 229051 dedi: Bakınız: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... burdaki arayüzle benim modemin arayüzü farklı ki ne yapacağım bilmiyorum.
229051 dedi: Bakınız: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... burdaki arayüzle benim modemin arayüzü farklı ki ne yapacağım bilmiyorum.