Kullanmadığım bir tablete ebeveyn kontrolü verdim ve bazı siteleri engelledim. Masaüstü bilgisayarım, telefonum ve diğer tabletimde giriş engelleniyor ama laptopumda engellediğim sitelere giriş yaparken bir süre yükleme bekliyor ama sonrasında giriş yapıyor. MAC adresini de doğru girmeme rağmen sorun devam ediyor. Acaba sorun laptopta mı yoksa modem sağlayıcımda mı? Ben laptop diye düşünüyorum. Şimdiden çözüm için yardım eden etmeyen herkese teşekkür ederim.
Kullandığım uygulama derken biraz daha izah eder misiniz acaba? çünkü bu tarz eklentiler kaldırılabiliyor ve şifre koymak içinde belirli bir ücret istiyolar direkt modem üzerinden halletmenin başka bir yolu yok mu acaba ?
@880231 cihazda DNS değişikliği yapmış veya VPN kurup kullanıyor musun? Goodbye DPI dahil. Bunlara dokunmamana rağmen böyle ise verdiğim eklentiden kara listeye al.
Tablete ebeveyn kontrol uygulaması kurmuş muydunuz?
@880231 cihazda DNS değişikliği yapmış veya VPN kurup kullanıyor musun? Goodbye DPI dahil. Bunlara dokunmamana rağmen böyle ise verdiğim eklentiden kara listeye al.
Tablete ebeveyn kontrol uygulaması kurmuş muydunuz?