Modem arayüzünden Facebook'u engellemek

Abdullah06

Hectopat
Daha fazla  
Sayın technopat yetkilileri ve ve fanları. Öğrenciyim ve bu pazar yolculuğa çıkacağım. Evde küçük bir kardeşim var ve facebooktan uzak durmasını istiyorum. TTNET'i aradım sadece ama sadece facebook u engellemelerini istedim onu bile beceremediler. Başka şeyleri engellediler faceyi engelleyemediler. Konuyu daha fazla dolaştırmayayım modem arayüzünden sadece ama sadece facebook u engellemek istiyorum. Bunu modem arayüzünden yapmayı istememin sebebi android cihazlardan da facebook a erişsin istemiyorum. Ortam kötü bana yardımcı olursanız sevirim.

Modemimin markası Airties 5341. Nette araştırdım adam gibi birşey bulamadım. Modem arayüzünde firewall'da erişim kontrolü ve URL filtlerini denedim ve etkinleştirdim ancak hala facebook a erişim devam ediyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Forumda yeniyim konuyu yanlış yere açmış olbilirim kusura bakmayın.
Herkesin kandilini en içten dileklerimle kutlarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modemin destekliyorsa modem arayüzünden yapabilmen gerekiyor. Kendi modemimden örnek verecek olursam:

Modem yönetici paneli:

Adsız.png

Adrese ulaşmak istediğimde:

ads.jpg

Not: HTTPS adreslerde sıkıntı çıkabilir. Bu sorunu üçüncü parti yazılımlarla ya da servis sağlayınıcıza durumu anlatarak giderebilirsiniz. TTNET'in böyle bir hizmeti var mı bilgim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı