qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.695 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2014 #11 Silinen üye dedi: Zar-zor düzeltebildim. 100% sorun çıkmaz dimı? Genişletmek için tıkla... Zar zor derken. Olmaz ise yine girip şifreleme türünü değiştireceksin. Hiç olmadı fabrika ayarlarını geri yükle.
Silinen üye dedi: Zar-zor düzeltebildim. 100% sorun çıkmaz dimı? Genişletmek için tıkla... Zar zor derken. Olmaz ise yine girip şifreleme türünü değiştireceksin. Hiç olmadı fabrika ayarlarını geri yükle.
J Javadov! Hectopat Katılım 14 Ocak 2014 Mesajlar 231 Makaleler 1 7 Mayıs 2014 #12 Çok sağol kardeşim. Oldu. Silinen üye dedi: Zar zor derken. Olmaz ise yine girip şifreleme türünü değiştireceksin. Hiç olmadı fabrika ayarlarını geri yükle. Genişletmek için tıkla...
Çok sağol kardeşim. Oldu. Silinen üye dedi: Zar zor derken. Olmaz ise yine girip şifreleme türünü değiştireceksin. Hiç olmadı fabrika ayarlarını geri yükle. Genişletmek için tıkla...
qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.695 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2014 #13 Hangi yöntemle çözdün.
J Javadov! Hectopat Katılım 14 Ocak 2014 Mesajlar 231 Makaleler 1 7 Mayıs 2014 #14 İD"yi değiştim. Alfanet di. ALFANET_1 yaptım. VVpa2psk yaptım. Hiç bir errorla karşılaşmadan güzel bi şekilde wifi"a bağlandım. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2014
İD"yi değiştim. Alfanet di. ALFANET_1 yaptım. VVpa2psk yaptım. Hiç bir errorla karşılaşmadan güzel bi şekilde wifi"a bağlandım.
qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.695 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2014 #15 Silinen üye dedi: İD"yi değiştim. Alfanet di . ALFANET_1 yaptım. VVpa2psk yaptım. Hiç bir errorla karşılaşmadan güzel bi şekilde vvifi"a bağlandım Genişletmek için tıkla... Süper, sana yardımcı olmayı gerçekten çok istiyordum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2014
Silinen üye dedi: İD"yi değiştim. Alfanet di . ALFANET_1 yaptım. VVpa2psk yaptım. Hiç bir errorla karşılaşmadan güzel bi şekilde vvifi"a bağlandım Genişletmek için tıkla... Süper, sana yardımcı olmayı gerçekten çok istiyordum.
J Javadov! Hectopat Katılım 14 Ocak 2014 Mesajlar 231 Makaleler 1 7 Mayıs 2014 #16 Silinen üye dedi: Süper, sana yardımcı olmayı gerçekten son istiyordum. Genişletmek için tıkla... Niye ki?
Silinen üye dedi: Süper, sana yardımcı olmayı gerçekten son istiyordum. Genişletmek için tıkla... Niye ki?
qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.695 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2014 #17 Silinen üye dedi: Niye ki? Genişletmek için tıkla... Anlatmaya kalksam baya uzun sürer, onun için kısa cevap olarak Azerbaycanlı olduğun için
Silinen üye dedi: Niye ki? Genişletmek için tıkla... Anlatmaya kalksam baya uzun sürer, onun için kısa cevap olarak Azerbaycanlı olduğun için
J Javadov! Hectopat Katılım 14 Ocak 2014 Mesajlar 231 Makaleler 1 7 Mayıs 2014 #18 Silinen üye dedi: Anlatmaya kalksam baya uzun sürer, onun için kısa cevap olarak Azerbaycanlı olduğun için Genişletmek için tıkla... Bir daha teşekkür ediyorum kardeşim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2014
Silinen üye dedi: Anlatmaya kalksam baya uzun sürer, onun için kısa cevap olarak Azerbaycanlı olduğun için Genişletmek için tıkla... Bir daha teşekkür ediyorum kardeşim.