Modem arayüzüne girerken doğru şifreyi bulamamak

arkadaşlar olmuyor bu şifre hatalı diyor zaten yazdığım üzere hepsini denemiştim.
Modemin arkasında ufak bir tuş veya delik olması lazım. Oraya bir şey sokup biraz bekletin modem resetlenecektir. Sonra varsayılan kullanıcı adı ve şifre ile girebilirsiniz.

şuan yapamam ama yarın yaparım ve bir sorum olacak internetle ilgili falan herhangi bir sorun yaşanabilir mi?

şuan yapamam ama yarın yaparım ve bir sorum olacak internetle ilgili falan herhangi bir sorun yaşanabilir mi?
Modemi resetledikten sonra ilk zamandaki şifreyi isteyebileceği için daha önceden baglandiğin cihazlara bağlanmayabilir, ama dediğim gibi o resetleme işleminden sonra modem açılınca modemin arkasındaki şifreyi telefon veya pc' ye girip tekrar bağlanabilirsin wifi' ye bağlandıktan sonra o yazdıklarımı harfiyen yaparsan sorunun çözülür. dönüş sağlarsın tekrardan.

Modemin arkasında belirtilen kullanıcı adı ve şifreyi deneyin. Bunun dışında aynı kullanıcı adını ve kablosuz ağınızın daha eski parolaları varsa onları da şifre olarak deneyin. Buna rağmen olmuyorsa resetlemek dışında bir seçenek göremiyorum. Resetlemeniz durumunda Wi-Fi parolanız sıfırlanacak ve modemin arkasında yazan parola devreye girecektir. Bununla birlikte kablosuz ağa bağlı tüm cihazların bağlantısı da kesilecektir, yeniden giriş yapmanız gerekecek.

arkadaşlar olmuyor bu şifre hatalı diyor zaten yazdığım üzere hepsini denemiştim.
Modemin arka veya yan tarafında sıfırlama tuşu var.Ona bastıktan sonra alt tarafında arayüz kullanıcı adı ve şifresi olacak.

Arkadaşlar internette yazan bütün şifreleri denedim zaten kullanıcı adı admin oluyormuş sanırım. Acaba şifre değiştiriliyor mu, biri değiştirmiş olabilir mi?
Merhaba, modem ayağındaki şifre ve k.adı çalışmıyorsa reset yazan yere iğne sokup modemi sıfırlayın. Şifre eski haline dönecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…