cennetbizim
Yoctopat
Daha fazla
Selam. Ben başka ülkeden yazıyorum. Anlık olarak 192.168.1.1'e giriş yapamıyorum, neden acaba? Bir sorum daha olacaktı. Bizim ülkede yaşadığın ev senin üzerine değilse Wi-Fi bağlamıyorlar. Biz de kiracıyız. Çok sevdiğimiz komşumuza rica edip onların adına Wi-Fi bağlattık. Karşılık olarak oğlunun da kullanmasına izin verdik. Ama oğlu sürekli arkadaşlarına veriyor şifreyi. Oysa Wi-Fi gizli ve kaç defa şifre değiştirdik. Her defasında oğlu annesini gönderip rica ettiriyor. Kısır döngü oldu resmen. Artık şifre değiştirmeye bile utanıyorum. YouTube bile çalışamaz hale geliyor akşamları. Topluca geliyorlar galiba. Mac adresinden engelleme yapamıyorum çünkü 1 tane MAC adresi engel kısma yazınca Wi-Fi'deki bütün telefonları engelliyor. Sadece bilgisayarı engellemiyor. Yardım ederseniz çok mutlu olurum.
Sayfa erişilmiyor. İnternet bağlantınızı kontrol edin yazıyorNasıl giriş yapamıyorsun? Hata falan mı veriyor?
Sayfa erişilmiyor. İnternet bağlantınızı kontrol edin yazıyor.
Fotoğraf atar mısın?
Ben telefonumu rusça kullanıyorum. Türkçeye çevirdim ama ingilizce çıkardı bu sefer de. Umarım size zorluk çıkarmam. Yardımınız için teşekkür ederimFotoğraf atar mısın?
Ben telefonumu Rusça kullanıyorum. Türkçeye çevirdim ama İngilizce çıkardı bu sefer de. Umarım size zorluk çıkarmam. Yardımınız için teşekkür ederim
Eki Görüntüle 2358990
Evet, evet. Eskiden de şifre değiştirme falan için kullanıyordum. İyiydi. Bu gün çalışmıyor nedenseModemin arkasındaki IP adresini girmeye çalışıyorsun değil mi?
Evet, evet. Eskiden de şifre değiştirme falan için kullanıyordum. İyiydi. Bugün çalışmıyor nedense.
Aaa evet açıldı. Çok çok teşekkür ederim efendim. Önceleri de VPN açıkken giriyordum. Lakin o zamanlar farklı VPN kullanıyordum. Bu VPN pek iyi değil. Ondan galiba. Zamanınızı ayırıp yardım ettiğiniz için çok minnettarım. Allah razı olsun.VPN kullanıyorsanız sanırım. VPN kapatıp girmeyi deneyin.
AAA evet açıldı. Çok çok teşekkür ederim efendim. Önceleri de VPN açıkken giriyordum. Lakin o zamanlar farklı VPN kullanıyordum. Bu VPN pek iyi değil. Ondan galiba. Zamanınızı ayırıp yardım ettiğiniz için çok minnettarım. Allah razı olsun.
Öbür sorunu nasıl çözebiliriz acaba? Mesela Mac adresleri engele koymayı bilgisayardan denesem olur mu sizce. Normal telefonla yapınca bütün telefonları engelliyor da.