WhindererS Centipat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #1 Modemim ZTE H3600 v9, Millenicom kullanıyorum arayüz şifresini hiçbir yerde bulamadım yardımcı olur musunuz?
Modemim ZTE H3600 v9, Millenicom kullanıyorum arayüz şifresini hiçbir yerde bulamadım yardımcı olur musunuz?
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 27 Mart 2024 #2 Arayüz şifreni değiştirdiysen ilk kurulumda yapman gereken sadece modemin arkasında ufak kısımdan iğne vs yardımıyla sıfırlamak. Daha sonra Millenicom'dan kullanıcı adı ve şifre alarak tekrar kurabilirsiniz.
Arayüz şifreni değiştirdiysen ilk kurulumda yapman gereken sadece modemin arkasında ufak kısımdan iğne vs yardımıyla sıfırlamak. Daha sonra Millenicom'dan kullanıcı adı ve şifre alarak tekrar kurabilirsiniz.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #3 Modemi nereden aldınız? Arkada yazmıyor mu modemi resetleyip tekrar dene.