Modem arayüzüne girme

alper9335

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İZMİR
Daha fazla  
Herkese iyi hafta sonları. Yaklaşık 2 yıldır modem arayüzüne girmiyordum. Giriş yaptığımız IP'de (192.168.2.1) kullanıcı adı ve şifre istiyor ben bunu hatırlamıyorum. Modemi küçük tuştan resetlemek istiyorum ama kullanıcı adı ve şifreyi hatırlamadığım için yapmadım. Öğrenmek istediğim konu ben modemi sıfırlarsam o kullanıcı adı ve şifrede sıfırlanır mı?

Sıfırlanır.

Modemi sıfırlarsanız kitapçıktaki şifreye tekrar dönecektir. Sıfırlayabilirsiniz fakat kurulum yapmayı bilmiyorsanız bir uzmandan yardım almanızı tavsiye ederim.

Modemi sıfırlamanız dahilinde arayüz şifresi fabrika ayarına geri döner, size lazım olacak şifre ISS'nızın verdiği bağlantı bilgileridir bu bilgiler olmadan internet erişimi sağlayamazsınız.

Modem arayüzünün kullanıcı adı ve şifresini değiştirmediyseniz İnternet üzerinde bulabilirsiniz. Eğer değiştirdiyseniz modemi resetlemek yeterli olacaktır.

Modemi sıfırlamanız dahilinde arayüz şifresi fabrika ayarına geri döner, size lazım olacak şifre ISS'nızın verdiği bağlantı bilgileridir bu bilgiler olmadan internet erişimi sağlayamazsınız.
Modemin şifresi verdiği bilgiler olmaz modem arayüzüne bağlanmak istiyor. Modem arayüz şifresi sıfırlanır atıyorum admin admin gibi. Sıfırlandığı için İnternete bağlanmayacaktır orada internet sağlayıcısının vermiş olduğu mail ve şifreyi girmesi gerekir. Arayüz o şifre olmaz yani.

Müşteri hizmetlerini arayıp kullanıcı adı ve şifre isteyin. Modemi sıfırladıktan sonra hızlı kurulum yapacaksınız. Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız müşteri hizmetleri ona da yardım eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…