Modem Arayüzüne Girmek

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Ben modem arayüzüne girmek istiyorum. Mikrotik geliyor fakat benden kullanıcı adı ve şifre istiyor.
Kullanıcı adı: Admin (otomatik olarak verilmiş)
Şifre: Xxxxxx.
Şifreyi bir türlü bulamadım her şeyi denedim ama yine de olmadı ne yapabilirim?

Modemin markası ne? Ttnetin verdiği modemlerin şifresi küçük harflerle ttnet. Kullanıcı adınıda küçük harflerle yaz admin olarak.

Buradan modeminize bakın. Yoksa modeminizi söyleyin internette bulunabilir. Servis sağlayıcısı verdiyse müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz?

Mikrotik'i bulamadım. Bizim burada alt yapı yok o yüzden tol bilişim diye bir yerden geliyor.
Modemin markası ne? TTNET'in verdiği modemlerin şifresi küçük harflerle TTNET. Kullanıcı adınıda küçük harflerle yaz admin olarak.

Winbox ile bir şeyler yapabilir miyim?

Birçok yerde geçerli olan kullanıcı adı ve şifre şudur:

Kullanıcı adı: admin
Şifre: admin

İnternet servis sağlayıcınıza göre değişiklik gösterebilir.

Ttnet genellikle kullanıcı adını da şifreyi de küçük harflerle "admin" yapıyor (tabi siz sonrasında bunları değiştirmediyseniz).

Normalde modeminizin altında veya arkasında varsayılan kullanıcı adı ve şifresi yazıyor olması lazım. Oradaki kullanıcı adı ve şifresinde sıkıntı yaşıyorsanız muhtemelen şifresini değiştirmişsinizdir. Modemin üzerinde ufak bir delik olmalı. İçerisine ufak bir ataş ile bastırırsanız fabrika ayarlarına dönersiniz. Bu şekilde modemin üzerinde yer alan bilgilerle giriş sağlayabilirsiniz. Fabrika ayarlarına dönme işlemden sonra internetiniz kesilebilir. Bunun için internet servis sağlayıcınızın verdiği bilgileri modem arayüzüne girmeniz gerekir.

ISS olarak ne kullanıyorsunuz?

Tol bilişim. Fakat modemim TTNET.

Kullanıcı adı ve şifre yazmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…