Arkadaşlar ben modemin arayüzünden kablosuz bağlantı özelliğini kapatsam daha sonra o modeme ve internete bağlı değilken o arayüze erişebilir miyim?
Ethernet kablosuyla evet.
Erişemezsin.
Öncelikle o ağa bağlı olman gerekiyor, bu sayede internet erişimin olmasa bile arayüze erişebilirsin.
Elbette.LAN kablosuyla bağlasam sonrasında kesin olur mu kablosuz açık değilken? Kapatmam lazım da sonrasında patlamamak için soruyorum.
Ağa bağlanman yeterli.Arkadaşlar ben modemin arayüzünden kablosuz bağlantı özelliğini kapatsam daha sonra o modeme ve internete bağlı değilken o arayüze erişebilir miyim?
Hocam arayüzden kablosuz özelliğini kapatırsam ağa kablosuz bağlanamayacağım böylelikle de arayüze ulaşamayayıp kablosuzu tekrardan açamayacağım, o yüzden ethernet ile olur mu diye sordum.Ağa bağlanman yeterli.
Evet ethernet ile bağlanabilirsin.Hocam arayüzden kablosuz özelliğini kapatırsam ağa kablosuz bağlanamayacağım böylelikle de arayüze ulaşamayayıp kablosuzu tekrardan açamayacağım, o yüzden ethernet ile olur mu diye sordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.