Modem Arayüzüne Nasıl Erişilir ?

Barış Telli

Megapat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar sorum bu. 192.168.1.1 adresine girdiğimde bana kullanıcı adı ve şifre soruyor ve ben bunları bilmiyorum. Nasıl erişirim ?

Bu şekilde bir hatayla karşılaşıyorum.

Son düzenleme:
Buyrun hocam hangisi işinize yarar bilemem.

Nasıl bilmiyorum ama şimdilik girmeyi başardım.

İlk Olarak EXPER Ewm-01 arayüzü ve kurulum sayfasına ulaşmak için web tarayıcınızın(İnternet Explorer, Mozilla, Chrome vb.) adres satırına tırnak içindeki “192.168.1.1” yazarak Enter tuşuna basın ve modeminizin arayüzüne ulaşın. Eğer karşınıza aşağıdaki resimdeki gibi bir sayfa çıkmadıysa kablo bağlantılarınızı kontrol ediniz. Veya modeminizi resetleyin, Tarayıcınızın önbelleğini temizleyin.

Giriş Yapabilirsen eğer Exper Ewm-01 Kablosuz Adsl Modem Arayüzü giriş ekranı aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi karşınıza gelecektir.
Modem ayarlarınıza giriş yapabilmek için Kullanıcı adı ve parola yerine "admin" yazın. şifre kısmına ise modeminizi eğer bir ttnet abone merkezinden aldıysanız şifrenize yine küçük harflerle “ttnet” yazın.

Şifremi ve Kullanıcı Adımı hatırladığım için sorun çözüldü. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…