kNecht Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 869 Çözümler 5 3 Eylül 2024 #11 cagdasuino dedi: TurkNet olarak yazdınız değil mi? Hepsi küçük olacaktı. Eğer olmazsa modemi resetle küçük delikten. Genişletmek için tıkla... Evet TurkNet olarak yazmıştım. Mecbur sıfırlayacağım.
cagdasuino dedi: TurkNet olarak yazdınız değil mi? Hepsi küçük olacaktı. Eğer olmazsa modemi resetle küçük delikten. Genişletmek için tıkla... Evet TurkNet olarak yazmıştım. Mecbur sıfırlayacağım.
cagdasuino Hectopat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 293 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 9300| GTX 1050 | 16 GB DDR4 | WD 1 TB HDD | ADATA LEGEND 800 M.2 SSD| İNTEL UHD 630 | Win11 and MacOS Monterey Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #12 kNecht dedi: Evet TurkNet olarak yazmıştım. Mecbur sıfırlayacağım. Genişletmek için tıkla... Sıfırlayın hocam demekki değişmiş şifresi
kNecht dedi: Evet TurkNet olarak yazmıştım. Mecbur sıfırlayacağım. Genişletmek için tıkla... Sıfırlayın hocam demekki değişmiş şifresi