Dodo1903 Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.077 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Star Destroyer 19 Kasım 2020 #1 ZyXEL modem kullanıyorum ve modem arayüzüme uzaktan erişmeyi kapatmak istiyorum, sızma vs olmaması için. Daha doğrusu şöyle sorayım: CGNAT havuzunda bulunuyor modemim, uzaktan sızma vs durumları olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2020
ZyXEL modem kullanıyorum ve modem arayüzüme uzaktan erişmeyi kapatmak istiyorum, sızma vs olmaması için. Daha doğrusu şöyle sorayım: CGNAT havuzunda bulunuyor modemim, uzaktan sızma vs durumları olabilir mi?
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 19 Kasım 2020 #2 Dodo1903 dedi: ZyXEL modem kullanıyorum ve modem arayüzüme uzaktan erişmeyi kapatmak istiyorum, sızma vs olmaması için. Daha doğrusu şöyle sorayım: CGNAT havuzunda bulunuyor modemim, uzaktan sızma vs durumları olabilir mi? Genişletmek için tıkla... O kadar yetenekli adam sen onu kapatsanda seni bulur o kadar korkmana gerek yok.
Dodo1903 dedi: ZyXEL modem kullanıyorum ve modem arayüzüme uzaktan erişmeyi kapatmak istiyorum, sızma vs olmaması için. Daha doğrusu şöyle sorayım: CGNAT havuzunda bulunuyor modemim, uzaktan sızma vs durumları olabilir mi? Genişletmek için tıkla... O kadar yetenekli adam sen onu kapatsanda seni bulur o kadar korkmana gerek yok.
Dodo1903 Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.077 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Star Destroyer 19 Kasım 2020 #3 AirJET dedi: O kadar yetenekli adam sen onu kapatsanda seni bulur o kadar korkmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Geçen gün arayüze girmek isteyince ‘’A user exist’’ hatası aldım o yüzden kuşkulandım.
AirJET dedi: O kadar yetenekli adam sen onu kapatsanda seni bulur o kadar korkmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Geçen gün arayüze girmek isteyince ‘’A user exist’’ hatası aldım o yüzden kuşkulandım.