Modem bilgisayar sarf malzemesi midir?

DrKatil

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Merhaba, internet üzerinden satın aldığım modemden memnun kalmadım. Bundan dolayı iade etmek istiyorum. Kutusu açıldığı için iade kabul etmediklerini belirtiler. Cayma hakkı bilgisayar sarf malzemelerinde geçerli değilmiş. Modemler bu kategoriye mi giriyor?

Elektronik cihazlar açılsada açılmasada 15 gün içerisinde iade edilebiliyor.
Mağazanın vermiş olduğu cevap bu.
Müşteri hizmetleri ile konuştuğumda bana modemin bilgisayar sarf malzemesi kategorisine girdiği için ürün açıldıktan sonra ikinci el statüsüne giriyormuş. Benim bildiğim sarf malzemeler tükenebilen malzemeler. Bununla ilgili resmi yazı var mı?

Yazıcı kartuşu mu bu? Ya da gıda ürünü mü? Gümüş mü? Altın mı? Satıcı da iyi uydurmuş.

Niteliği itibarıyla iade edilemeyecek mal/hizmetler, hızla bozulan ve son kullanma tarihi geçen mal/hizmetler, tek kullanımlık mal/hizmetler, kopyalanabilir her türlü yazılım ve programlardır. Ayrıca, her türlü yazılım ve programlarında, DVD, DIVX, VCD, CD, MD, videokasetlerde, bilgisayar ve kırtasiye sarf malzemelerinde (toner, kartuş, şerit ve benzeri) ile kozmetik malzemelerinde cayma hakkının kullanılabilmesi için mal/hizmetin ambalajının açılmamış, bozulmamış ve kullanılmamış olmaları şartı bulunmaktadır.

Bir esnaf gördüm uzakta.

Satıcı kim?

Yasa vs. mi değişti? İlk defa sizden duydum. THH'ye başvurun...
İşi uzatmak istemiyorum açıkcası.
Müşteri hizmetleri de bunu attı ve iade oluşturmadan önce okudum bu yazıyı. Modemin bilgisayar sarf malzemeleri kategorisine girdiğini söyledi müşteri hizmetleri. Emin olmadım bende girip girmediğinden.
Bir esnaf gördüm uzakta.

Satıcı kim?

n11 üzerinden dualpazar mağazasından almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…