Modem çok fazla ısındıysa ne yapılmalı?

Mmtern

Kilopat
Daha fazla  
İyi günler , benim modemim yaklaşık 15 gündür açık durumda ve doğal olarak ısınmış durumda. Modemimi ne kadar süre kapalı tutarsam veya ne yaparsam ısı seviyesini düşürürüm? Kullandığım internetin ve modem markasının müşteri hizmetlerini aradığımda 5 dakika gibi kısa bir sürede normalleşeceğini söylediler. Bir de Technopat'a sorayım dedim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

İnternet hızınızda bir yavaşlama veya kopma olmadığı sürece modem açık kalabilir. Modemler, 7/24 aralıksız çalışma için tasarlanmışlardır. Üstüne herhangi bir kitap vb. nesne koymadığınız sürece sorun yok.
Cevap için teşekkür ederim. İnternetimin hız probleminden dolayı müşteri hizmetlerine yönelmiştim. Onlar da modemin ısınması ile ilgili bu bilgiyi verdiler.

Bende ttnetin verdiği modemi kullanıyorum ısınıyor ama arkasında USB girişi var bende mini fan takip modemi çok kolay sogutuyorum tabi yaz aylarında

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı