Modem değişikliğinden sonra internete bağlanılmıyor

merikeyn

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, halihazırda kullanmış olduğum Türk Telekom altyapılı ISS Millenicom olan bir internetim var. ZTE Zxhn H298a modem kullanıyor ancak değiştirmek istiyorum bunu. Elimde bulunan Turkcell'e ait Huawei HG255s modeli modem var bunu kullanmak istiyorum. Ancak arayüze girip internet kullanıcı adı ve şifre girmeme rağmen bağlanılmıyor müşteri hizmetlerini aradığımda ise sorun olmaması gerektiğini vs. söylüyorlar nasıl kullanabilirim bu modemi teşekkürler.

Hocam bazı modemler Turkcell veya diğer operatörler için özel programlanmış oluyor. o nedenle bağlanmıyor olabilir. bazı yazılım ve protokol kısıtlamaları olabiliyor çünkü. Berli müşteri hizmetleri bu konuyu atlıyor olabilirler. Bire de Huawei modemi güce bağlı ve cihaz açıkken sıfırlamayı deneyin. Arkasında falan minik gizli bir düğme vardır. Telefon simkart çıkarma iğnelerinden elinizde varsa onunla o düğmeye 5 10 saniye kadar basılı tutun. MOdemin tüm ayarları fabrika ayarlarına döner. Belki bu işinizi görür. Modeme giriş şifresi falan da sıfırlanır ve fabrika ayarlarına döner.

Hocam iki şekilde de sıfırladım arayüz kısmından da fabrika ayarlarına döndürdüm yine de olmadı Huawei'nin arayüzünde şöyle bilgilendirme var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…