Modem değişimi ile internet hızlanır mı?

efeaybi

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi geceler. Turbonet isimli internet sağlayıcıdan gigabit internet alıyorum fakat şimdilik ellerinde 6G modem olmadığından 5G Superonline modem taktılar. Modem gigabit internet için yetersiz. Şu anda CoD MW 3 indiriyorum ve sonuç bu;

Hız testi yaptığımda ise internet hızı yavaş yavaş yükseliyor ve genelde 900'lerde hız testi sonlanıyor. Kendime iyi bir router satın alırsam bu sorun çözülür mü?

Modemin indirme hızında fark edeceğini düşünmüyorum arkadaşın dedigi gibi sunuculardan kaynaklı olabilir.

Attığın resimden anladığım bilgisayar Ethernet kablosu ile bağlı routera doğru mu? Eğer kullandığın routerın Ethernet portu gigabit destekliyorsa sen zaten kablo ile bağladığın için istersen Wi-Fi 7 routerda alsan bir şey değişmez. Sadece Türk Telekom'un dalga geçer gibi fiber router diye dağıttığı Vestel DGW9000 olsaydı değiştirmeni önerirdim çünkü 100Mbps Ethernet portu var. Son olarak Steam dışında stabil indiren bir Oyun Portal'ı görmedim EA Play, Epic Games, Ubisoft Connect ve Xbox hepsinde de dalgalanma mevcut ama aralarında en kötüsü Epic Games bence.

O local IP sıkıntı olacağını sanmam.

Konuyu değiştirmiş gibi oluyor ama görev yöneticisindeki megabyte cinsinden 1 gigabit
125megabyte olmuyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…