Modem değiştikten sonra Truckers MP'de connection error alınmaya başlandı

İşletim sistemi
Windows 11

tarık0634

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, 10 yılın ardından Türk Telekom'un yeni fiber destekli modemine geçtik. Archerax12 ile birlikte kullanıyorum bilgisayarım Ethernet kablosu ile archerax12 Router'a bağlı. Bu modemden sonra Steam'de 107 hataları almaya başladım ve "Ipconfig /flushdns" ve "netsh winsock reset" komutlarını denedim fakat çözülmedi. Fikri olan ve yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum, teşekkürler.

1757839451193.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, 10 yılın ardından Türk Telekom'un yeni fiber destekli modemine geçtik. Archerax12 ile birlikte kullanıyorum bilgisayarım Ethernet kablosu ile archerax12 Router'a bağlı. Bu modemden sonra Steam'de 107 hataları almaya başladım ve "Ipconfig /flushdns" ve "netsh winsock reset" komutlarını denedim fakat çözülmedi. Fikri olan ve yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum, teşekkürler.

Eki Görüntüle 2573951
DNS adresi değiştirip bir deneyin dilerseniz.

Portlar kapalı olabilir ama bu açıkçası bence değildir.

NAT UPNP gibi seçeneklerin açık olduğuna emin olun.

Eki Görüntüle 2573951
En azından Steam konusunda. Şunu deneyebilirsin.

Ek olarak ISS'inle ilgili 24-36 saat içinde çözülmesi gereken bir durum, gene de sağlanan DNS'ler dışında başka DNS'ler deneyebilirsin - ama senden kaynaklı olmama ihtimali yüksek, DNS flush denediysen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı