Modem değiştirmek hem ping hem paket kaybını düşürür mü?

modem ise TP-Link VC220-G3U burnunla değişmeyi düşünüyorum
Hocam burnum biraz büyük yalnız Tam olmayabilir.
Bahsettiğiniz cihaz güzel ancak yazılım açısından biraz kısıtlı.
Zyxel VMG3625-T50B alabilirseniz güzel olur.

Hocam burnum biraz büyük yalnız tam olmayabilir.
Bahsettiğiniz cihaz güzel ancak yazılım açısından biraz kısıtlı.
ZyXEL VMG3625-T50b alabilirseniz güzel olur.

Önce elimdeki deneyim eğer ki problem modem ise paraya kıyıp modem alacağım çünkü internet memnunum hiç pingim artmıyor en fazla 25 ise 30 oluyor benim problemim paket kaybı tek yapmadığım modem değiştirmek kaldı onu da memlekete dönünce halledeceğim.

Bende düşürdü.

Bende deneyeceğim inşallah sonuç alırım.

Hocam ping ve paket kaybı çok farklı. Yani kullanıdığınız ISS çıkışları çok doluysa o bile trafik yapabilir. Yani doğrudan modem çözümünüz değil. Oynadığız her online oyunda paket kaybı yaşıyor musunuz?

Yaşıyorsam bile hissetmiyorum Valorant'ta hissediyorum bir tek LoL'de falan öyle bir şey yok anlamıyorum port açtım sildin yükledim PC format attım gene de olmuyor devamlı paket kaybı yaşıyorum herhalde sadece Valorant'ta zaten destek ile de görüştüm anca onlar dedi zaten paket kaybı yaşadığımı birkaç tane test yaptık Valorant'ta çok yüksek paket kaybı yaşıyorum internet sağlayıcı ile görüş dediler sonuç alamadım.

Modem güncellemeyi denedin mi? Ya da SNR elle ayarlamayı.

Müşteri hizmetleri yaptım dedi bende kontrol ettim günceldi SNR ilkez duydum şu an tam olarak ne oluyor onu da deneyim
Eğer ayar varsa manuel olarak SNR ayalarsanız biraz daha düşük hızda daha stabil internet elde edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…