Modem değiştirmek için müşteri hizmetlerinden yardım almaya gerek var mı?

684117

Centipat
Arkadaşlar yaklaşık olarak 8 yıl önce aldığım TTNET modemi bozulmuş. Müşteri hizmetlerini aradım bir sıkıntı göremediklerini söylediler. Modemi değiştirin dediler. Ben de modemi değiştireceğim ama nasıl olacağını bilmiyorum. Türk Telekom bayisine mi sormam gerekiyor, müşteri hizmetlerine mi söylemem gerekiyor yoksa internetten bir tane modem alıp kendi başıma da takabiliyor muyum?

Not: İlk modemi ben takmadım interneti ilk aldığım zaman Türk Telekom personelleri kendileri yapmışlardı.

Arkadaşlar yaklaşık olarak 8 yıl önce aldığım TTNET modemi bozulmuş. Müşteri hizmetlerini aradım bir sıkıntı göremediklerini söylediler. Modemi değiştirin dediler. Ben de modemi değiştireceğim ama nasıl olacağını bilmiyorum. Türk Telekom bayisine mi sormam gerekiyor, müşteri hizmetlerine mi söylemem gerekiyor yoksa internetten bir tane modem alıp kendi başıma da takabiliyor muyum?

Not: İlk modemi ben takmadım interneti ilk aldığım zaman Türk Telekom personelleri kendileri yapmışlardı.

İnternet kullanıcı adını ve şifreni biliyorsan yeni bir modem alıp onu kuracaksın o kadar. Müşteri hizmetlerini aramana gerek kalmaz.

Müşteri hizmetlerini ara modem arayüzüne girmek için kullanıcı adı şifrenin sms olarak gönderilmesini iste. Sonra aldığın modemi tak o bilgileri arayüze gir bu kadar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle olması lazım.

Arkadaşlar konuyu çözdüm teşekkür ederim. Türk Telekom fiber altyapısı çektiği yerlere ücretsiz modem veriyormuş (bana emanet olarak dediler yani abonelikten çıkarsanız sizden alacaklar). Biz de binamızda olan fiber kabloyu çekmesi için elektrikçi çağırdık. Daha sonra şehrimdeki teknik servis geldi modemi taktılar. Yaklaşık yarım günlük bir onay süreci oldu modem geldikten sonra. Şu anda onaylandı ve interneti kullanabiliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı