Modem değiştirmek için neler yapmak gerek?

Yer
Tottenham
2015'ten kalma Türk Telekom'un kendi modemini kullanıyoruz 10 yıldır. Bu sene artık ömrünü doldurdu, internet sürekli olarak kesilmeye vs. başladı ondan dolayı yeni bir modem alacağız. Yeni modeme gerekli bağlantıları yaptıktan sonra ekstra yapmam gereken şeyler neler, internet sağlayıcısı ile iletişime geçmem lazım mı kurulum için?

ISS ile iletişime geçip kullanıcı adı ve şifre alın sonra bunları yeni modeme girin. İsterseniz kanal ayarı vs. özelleştirebilirsiniz.

ISS ile iletişime geçip kullanıcı adı ve şifre alın sonra bunları yeni modeme girin. İsterseniz kanal ayarı vs. özelleştirebilirsiniz.
Anladım hocam teşekkür ederim. Ek olarak bir şey daha soracağım, aktif olarak şuan hala kullandığım bu 10 yıllık modemin arayüzüne girip birkaç ayarı değiştirmek istiyordum fark olur mu diye, Türk Telekom'u arayıp kullanıcı adımı ve şifremi öğrendim ama bana söyledikleri kullanıcı adı modem arayüzüne girilen kullanıcı adı kısmına sığmıyor. Yani karakter sınırı var modem arayüzünde kullanıcı kısmında. Bunu nasıl çözebilirim, herhangi bir sıfırlama yöntemi var mı kullanıcı adı ve şifreyi ?

xxxxxxx@turktelekom.com tarzı bir şey değil mi kullanıcı adı?

xxxxxxx@turktelekom.com tarzı bir şey değil mi kullanıcı adı?
Hocam evet tam dediğiniz gibi xxxxxx@ttnet olarak verdiler kullanıcı adını, @'ten önceki kısım zaten Wi-Fi kısmında görünen ağ ismimiz. Ama işte bizim ağ ismimiz biraz uzun 14 karakterli. @'e kadar olan kısmı yazabiliyorum yani anca oraya kadar sığıyor karakter sınırı, sonuna ttnet'i ekleyemiyorum.

Siz farklı yere bakıyor olabilir misiniz? Şifreyi ve kullanıcı adının bir kısmını sansüreleyip ekran görüntüsü atar mısınız?

Eki Görüntüle 2470435
Hocam işte bu kısımdan bahsediyorum. @ işaretinden sonra "TTNET" yazmam gerek ama karakter sınırı var, ekleyemiyorum.

Tahmin ettiğim gibi . Hocam oraya modem arayüzü kullanıcı adı ve şifresini girmen gerek. Modemi kaldır altında kullanıcı adı ve şifre yazar. Kullanıcı adı: admin şifre de: turktekekom olur genelde.

Müşteri hizmetlerinin verdiği kullanıcı adı ve şifresi senin DSL hattın için. Modem arayüzü şifresi farklı.

Hocam yok olmuyor, kullanıcı adı ve şifre tam dediğinizin aynısı modemin altına yazan ama öyle denediğimde de kullanıcı adı veya şifre yanlış diyor. Anlamadım gitti valla

Hocam yok olmuyor, kullanıcı adı ve şifre tam dediğinizin aynısı modemin altına yazan ama öyle denediğimde de kullanıcı adı veya şifre yanlış diyor. Anlamadım gitti vallahi

Büyük harf/küçük harf uyumuna dikkat ettiyseniz ve turktelekom şeklinde yani ü olmadan yazdiysaniz olmasi gerek. Olmuyor ise kullanıcı adı ve şifre değişmiştir. Modemi resetleyebilirsiniz eski kullanıcı adı ve şifreye geri döner böylece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…