Z Zort_Sama Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 62 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 7 7735hs Nvidia RTX 4050 24 Gb Ram 512 Gb SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ekim 2024 #1 Merhaba net Master bir modem kullanıyorum DNS mi değiştirmek istiyorum telefondan yaptığım işe yaramadı bu yüzden modem DNS'i değiştirmek istiyorum sizce ise yarar mı ve bunun karşılığında faturaya ücret yansır mı?
Merhaba net Master bir modem kullanıyorum DNS mi değiştirmek istiyorum telefondan yaptığım işe yaramadı bu yüzden modem DNS'i değiştirmek istiyorum sizce ise yarar mı ve bunun karşılığında faturaya ücret yansır mı?
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.941 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 20 Ekim 2024 #2 DNS değiştirmenin bir ücreti yok. Sanırım yasakları DNS ile aşmaya çalışıyorsunuz. Kablonette DNS yasakları aşılıyor mu fikrim yok.
DNS değiştirmenin bir ücreti yok. Sanırım yasakları DNS ile aşmaya çalışıyorsunuz. Kablonette DNS yasakları aşılıyor mu fikrim yok.
Z Zort_Sama Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 62 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 7 7735hs Nvidia RTX 4050 24 Gb Ram 512 Gb SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ekim 2024 #3 EkmekArasiHDD dedi: DNS değiştirmenin bir ücreti yok. Sanırım yasakları DNS ile aşmaya çalışıyorsunuz. Kablonet'te DNS yasakları aşılıyor mu fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Denedim işe yaramadı sanırım güvenliği kapatmam lazım sizce kapatayım mı?
EkmekArasiHDD dedi: DNS değiştirmenin bir ücreti yok. Sanırım yasakları DNS ile aşmaya çalışıyorsunuz. Kablonet'te DNS yasakları aşılıyor mu fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Denedim işe yaramadı sanırım güvenliği kapatmam lazım sizce kapatayım mı?
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.941 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 20 Ekim 2024 #4 Zort_Sama dedi: Denedim işe yaramadı sanırım güvenliği kapatmam lazım sizce kapatayım mı? Genişletmek için tıkla... Kablonet izin vermediği sürece ne yapsanız işe yaramaz ki. GoodbyeDPI gibi programlara bakın en iyisi.
Zort_Sama dedi: Denedim işe yaramadı sanırım güvenliği kapatmam lazım sizce kapatayım mı? Genişletmek için tıkla... Kablonet izin vermediği sürece ne yapsanız işe yaramaz ki. GoodbyeDPI gibi programlara bakın en iyisi.
Z Zort_Sama Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 62 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 7 7735hs Nvidia RTX 4050 24 Gb Ram 512 Gb SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ekim 2024 #5 EkmekArasiHDD dedi: Kablonet izin vermediği sürece ne yapsanız işe yaramaz ki. GoodbyeDPI gibi programlara bakın en iyisi. Genişletmek için tıkla... Aynen şuan onu kullanıyorum güvenliği açmaya korktum biraz
EkmekArasiHDD dedi: Kablonet izin vermediği sürece ne yapsanız işe yaramaz ki. GoodbyeDPI gibi programlara bakın en iyisi. Genişletmek için tıkla... Aynen şuan onu kullanıyorum güvenliği açmaya korktum biraz
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.941 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 20 Ekim 2024 #6 Zort_Sama dedi: Aynen şuan onu kullanıyorum güvenliği açmaya korktum biraz Genişletmek için tıkla... Neden bu kadar korkuyorsunuz ki? Bu tip programları kullanmada vs. sorun çıkmıyor ki?
Zort_Sama dedi: Aynen şuan onu kullanıyorum güvenliği açmaya korktum biraz Genişletmek için tıkla... Neden bu kadar korkuyorsunuz ki? Bu tip programları kullanmada vs. sorun çıkmıyor ki?
Z Zort_Sama Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 62 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 7 7735hs Nvidia RTX 4050 24 Gb Ram 512 Gb SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ekim 2024 #7 EkmekArasiHDD dedi: Neden bu kadar korkuyorsunuz ki? Bu tip programları kullanmada vs. sorun çıkmıyor ki? Genişletmek için tıkla... Yok program için değil modem için demiştim DPI zaten kullanıyordum da açmaya üşeniyorum artık onun için demiştim.
EkmekArasiHDD dedi: Neden bu kadar korkuyorsunuz ki? Bu tip programları kullanmada vs. sorun çıkmıyor ki? Genişletmek için tıkla... Yok program için değil modem için demiştim DPI zaten kullanıyordum da açmaya üşeniyorum artık onun için demiştim.