Yarennnnnnnnnnnnnn Femtopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Aralık 2020 #1 Selam benim de sarı yanan DSL ışığı şimdi turuncu yanıyor net yok? Reset attım yine aynı? Sabah sınavımız var
Selam benim de sarı yanan DSL ışığı şimdi turuncu yanıyor net yok? Reset attım yine aynı? Sabah sınavımız var
Kohster Megapat Katılım 15 Şubat 2015 Mesajlar 174 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #2 Yaklaşık 2 aydır ben de o şekilde kullanıyorum. Türk Telekom'u farklı bir sebepten aradığımda sormuştum. Normaldir herhangi bir sorun yok dediler.
Yaklaşık 2 aydır ben de o şekilde kullanıyorum. Türk Telekom'u farklı bir sebepten aradığımda sormuştum. Normaldir herhangi bir sorun yok dediler.
EgeA Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 87 4 Aralık 2020 #3 Yarennnnnnnnnnnnnn dedi: Selam benim de sarı yanan DSL ışığı şimdi turuncu yanıyor net yok? Reset attım yine aynı? Sabah sınavımız var Genişletmek için tıkla... Paket yükseltmesi yaptınız mı?
Yarennnnnnnnnnnnnn dedi: Selam benim de sarı yanan DSL ışığı şimdi turuncu yanıyor net yok? Reset attım yine aynı? Sabah sınavımız var Genişletmek için tıkla... Paket yükseltmesi yaptınız mı?
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.129 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #4 Kurulum yapabiliyorsanız tekrardan kurulum yapmayı deneyin eğer hat ile ilgili değilse düzelecektir.
D Denji Hectopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.949 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Aralık 2020 #5 Aradığımızda, internet iyi olduğu zaman sarı, pek iyi olmadığında turuncu ve kötü ise kırmızı yanar dediler. Muhtemelen altyapınızda sorun var.
Aradığımızda, internet iyi olduğu zaman sarı, pek iyi olmadığında turuncu ve kötü ise kırmızı yanar dediler. Muhtemelen altyapınızda sorun var.