Merhaba arkadaşlar, örneğin modemin 2 adet Ethernet girişi var diyelim ama evde 3 PC var 3.ye modemden kablo çekemiyoruz yani. Bu modemin bir Ethernet çıkışını X bir cihaza bağlayıp Ethernet girişini çoklayabilir miyiz? Yani 3. bir cihaza modemden Ethernet kablosunu bu durumda nasıl çekebiliriz? Menzil genişletici var ama fazla iş görmediği için bu tarz bir şey arıyorum. Ethernet girişi çoklayıcı var mıdır?
Teşekkür ederim. Biraz araştırdım ancak emin olmak istedim. Örneğin TP-Link marka bir Ethernet Switch var 8 portlu. Çalışma mantığı şu şekilde mi yani ilk porta modemden Ethernet kablosu bağlıyoruz kalan 7 porttan diğer cihazalara dağıtabiliyoruz. Bu şekilde mi çalışma mantığı var yani?
Teşekkür ederim. Biraz araştırdım ancak emin olmak istedim. Örneğin TP-Link marka bir Ethernet Switch var 8 portlu. Çalışma mantığı şu şekilde mi yani ilk porta modemden Ethernet kablosu bağlıyoruz kalan 7 porttan diğer cihazalara dağıtabiliyoruz. Bu şekilde mi çalışma mantığı var yani?
En ucuz TP-Link LS1008G 8 Port 10/100/1000 Mbps Gigabit Switch fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link LS1008G 8 Port 10/100/1000 Mbps Gigabit Switch özelliklerini incele, 569,72 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz TP-Link LS1005G 5 Port 10/100/1000 Mbps Gigabit Switch fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link LS1005G 5 Port 10/100/1000 Mbps Gigabit Switch özelliklerini incele, 289,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!