Modem Ethernet çıkışı nasıl çoklanır?

mr.zeemekit

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, örneğin modemin 2 adet Ethernet girişi var diyelim ama evde 3 PC var 3.ye modemden kablo çekemiyoruz yani. Bu modemin bir Ethernet çıkışını X bir cihaza bağlayıp Ethernet girişini çoklayabilir miyiz? Yani 3. bir cihaza modemden Ethernet kablosunu bu durumda nasıl çekebiliriz? Menzil genişletici var ama fazla iş görmediği için bu tarz bir şey arıyorum. Ethernet girişi çoklayıcı var mıdır?

Teşekkür ederim. Biraz araştırdım ancak emin olmak istedim. Örneğin TP-Link marka bir Ethernet Switch var 8 portlu. Çalışma mantığı şu şekilde mi yani ilk porta modemden Ethernet kablosu bağlıyoruz kalan 7 porttan diğer cihazalara dağıtabiliyoruz. Bu şekilde mi çalışma mantığı var yani?

Teşekkür ederim. Biraz araştırdım ancak emin olmak istedim. Örneğin TP-Link marka bir Ethernet Switch var 8 portlu. Çalışma mantığı şu şekilde mi yani ilk porta modemden Ethernet kablosu bağlıyoruz kalan 7 porttan diğer cihazalara dağıtabiliyoruz. Bu şekilde mi çalışma mantığı var yani?

Evet. Modemden gelen bir kabloyu switchin bir portuna bağlayıp diğer portları da diğer cihazlar ile kullanırsınız.

8 Port Switch:

5 Port Switch:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı