Modem geçmişi nasıl silinir?

The onion routing de öyle bilmeyen insanlar için güvenli değil onion uzantılı yanlış bir siteye falan girer yanlışlıkla sonra al başına belayı. Normal VPN ve gizli sekme işini yeterince görür.

Bilgisayarıma tor kurup yanlış sitelerere girersem başıma bela açılmaz değil mi?

The onion routing de öyle bilmeyen insanlar için güvenli değil onion uzantılı yanlış bir siteye falan girer yanlışlıkla sonra al başına belayı. Normal VPN ve gizli sekme işini yeterince görür.

Ben isteyerek onion uzantılı site bulamıyorum adam yanlışlıkla nasıl girsin? Gereksiz abartıyorsunuz.

Ben öyle şeyler izlemiyorum ama ailem Twitch izlememe kızıyor o yüzden gizli sekmeden izliyorum

Bilgisayarıma tor kurup yanlış sitelerere girersem başıma bela açılmaz değil mi?

Onion uzantılı olanlardan uzak durun yeterli. Normal ".com,.org,.net" siteler varken tor da ".onion" var bunlardan uzak durun hepsi kötü değil ama kötüsü de var.

Bir şey olmaz bir şey olsa tor ağının bir anlamı olmaz zaten.

Hocam tor ağı anonimlik için CIA, nsa gibi kuruluşların ajanlarının saklanması için oluşturuldu ve tüm kullanıcılara sunuldu ve onion routing o kadar da anonim değil ama bunları anlatıp ortalığı karıştırmayayım.

Ben zaten macOS kullanıyordum demek ki kuramazmışım

Ben isteyerek onion uzantılı site bulamıyorum adam yanlışlıkla nasıl girsin? Gereksiz abartıyorsunuz.

Onion uzantılı site istiyorsan hiddenwiki yazıp en baştakine tıkla sana onion siteleri ne olduklarıyla beraber listeler.

Şahsen uyuşturucu satıcıları, sahte pasaport satanlar, ruhsatsız silah satışı ve Dark web hacker leirn sitelerine girip bir göz attım pek iç açıcı değil.

Ben zaten macOS kullanıyordum demek ki kuramazmışım.

MacOS'da da olabilir belki bakmak lazım.

Modem geçmişi Google geçmişi gibi midir linkler gözükürmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…