S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 27 Ağustos 2022 #1 Girdiğimiz siteleri falan tarayıcı geçmişinden siliyoruz ama modemde log tutuluyor mudur? Bunları silmenin bir yolu var mı? Veya geçmişi görebilir miyiz? Bir süreden sonra loglar siliniyor mudur? İzlediğim şeylerin öğrenilmesini istemiyorum.
Girdiğimiz siteleri falan tarayıcı geçmişinden siliyoruz ama modemde log tutuluyor mudur? Bunları silmenin bir yolu var mı? Veya geçmişi görebilir miyiz? Bir süreden sonra loglar siliniyor mudur? İzlediğim şeylerin öğrenilmesini istemiyorum.
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 27 Ağustos 2022 #2 Bildiğim kadarıyla sağlayıcınız buna erişebilir. Fakat önemli bir durum olmadığı sürece erişmezler.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 27 Ağustos 2022 #3 455146 dedi: Bildiğim kadarıyla sağlayıcınız buna erişebilir. Fakat önemli bir durum olmadığı sürece erişmezler. Genişletmek için tıkla... Ailem istediği zaman verirler diye biliyorum.
455146 dedi: Bildiğim kadarıyla sağlayıcınız buna erişebilir. Fakat önemli bir durum olmadığı sürece erişmezler. Genişletmek için tıkla... Ailem istediği zaman verirler diye biliyorum.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.943 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #4 Tutmuyor. Yalnız son cümlene bakılırsa biraz şüphelendim. Umarım çocuk p* videoları peşinde değilsinizdir, ciddi yaptırımları var.
Tutmuyor. Yalnız son cümlene bakılırsa biraz şüphelendim. Umarım çocuk p* videoları peşinde değilsinizdir, ciddi yaptırımları var.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 27 Ağustos 2022 #5 Hüseyin42 dedi: Tutmuyor. Yalnız son cümlene bakılırsa biraz şüphelendim. Umarım çocuk p* videoları peşinde değilsinizdir, ciddi yaptırımları var. Genişletmek için tıkla... Nasıl tutmuyor hocam? O kadar konu falan gezdim üstteki arkadaş dahil herkes tutuyor demiş.
Hüseyin42 dedi: Tutmuyor. Yalnız son cümlene bakılırsa biraz şüphelendim. Umarım çocuk p* videoları peşinde değilsinizdir, ciddi yaptırımları var. Genişletmek için tıkla... Nasıl tutmuyor hocam? O kadar konu falan gezdim üstteki arkadaş dahil herkes tutuyor demiş.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.199 Çözümler 86 27 Ağustos 2022 #6 Kanunen silemezsin. ISS sağlayıcısı tarafından verileri tutuluyor. Ailen veya devlet tarafından istediği zaman öğrenebilir.
Kanunen silemezsin. ISS sağlayıcısı tarafından verileri tutuluyor. Ailen veya devlet tarafından istediği zaman öğrenebilir.
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.615 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #7 Hououin Kyouma dedi: Kanunen silemezsin. ISS sağlayıcısı tarafından verileri tutuluyor. Ailen veya devlet tarafından istediği zaman öğrenebilir. Genişletmek için tıkla... Gizli bilgi olarak tutuluyor. Devleti bilmem ama aile öğrenemez.
Hououin Kyouma dedi: Kanunen silemezsin. ISS sağlayıcısı tarafından verileri tutuluyor. Ailen veya devlet tarafından istediği zaman öğrenebilir. Genişletmek için tıkla... Gizli bilgi olarak tutuluyor. Devleti bilmem ama aile öğrenemez.
Beyefendi_Haydo Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 1.079 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #8 +18 şeylerden bahsediyorsan izlemeyen yoktur diye düşünüyorum Hiçbir şekilde silemezsin.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.199 Çözümler 86 27 Ağustos 2022 #9 Greenville dedi: Gizli bilgi olarak tutuluyor. Devleti bilmem ama aile öğrenemez Genişletmek için tıkla... İstisnalar haricinde öğrenebilir.
Greenville dedi: Gizli bilgi olarak tutuluyor. Devleti bilmem ama aile öğrenemez Genişletmek için tıkla... İstisnalar haricinde öğrenebilir.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 27 Ağustos 2022 #10 Hououin Kyouma dedi: İstisnalar haricinde öğrenebilir. Genişletmek için tıkla... Neymiş hocam o istisnalar?
Hououin Kyouma dedi: İstisnalar haricinde öğrenebilir. Genişletmek için tıkla... Neymiş hocam o istisnalar?