Merhaba öncelikle dalga geçmeyin ergenlikten dolayı malum şeylere bakmıştım bir ara gizli sekmeden girdim ama aklıma şu taklıdı annem ve babam modem geçmişini görebilir mi ve görebiliyorlarsa nasıl silebilirim? Modemi açıp kapasam olur mu?
Merhaba öncelikle dalga geçmeyin ergenlikten dolayı malum şeylere bakmıştım bir ara gizli sekmeden girdim ama aklıma şu taklıdı annem ve babam modem geçmişini görebilir mi ve görebiliyorlarsa nasıl silebilirim? Modemi açıp kapasam olur mu?
Geçmişi yasal olarak ISS tutmak zorunda. Modemin tutmaz. Onlarda bakmazlar, baksalar bile bir şey yapmazlar. İzlenmek istemiyorsan CloudFlare WARP 1.1.1.1 kullan. Şunu da unutma, cinsellik zaruri bir ihtiyaçtır. Kimse seni yargılamaz.
Büyükler büyükler, ah şu büyükler. Bir genç, evli olmadığı taktirde istediğini yapabilir. Normal şartlarda buna kimse karışamaz. Benim annem bile biliyordu. Cinsellik kötü bir şey değildir.