Modem geçmişi silinebilir mi?

Nasıl hallettiniz? Yani geçen diyalog neydi hocam?

Dizi ve filmler de geçen cinsellikten açıldı konu. Laf lafı açınca ben de söyledim. Önce hafif güldü, sonra da sen gençsin ve evli değilsin dedi. Hatta Deist olduğumu da bilir. Övünmek veya yüceltmek gibi olmasın ama bizim aile diğer aileler gibi değil. Her şeye saygımız var. Alkol, sigara, ot gibi şeyler olmamak şartıyla. Zaten söylediğim gibi cinsellik kötü bir şey değil. Bunu düşünenler katıksız geri kafalılardan oluşur genelde. Kimse kusura bakmasın. Kötü olan şeyleri bu mesajımda belirttim.

Ben de alkol ve sigaraya çok kötü bir şeymiş gibi davrananlara katıksız geri kafalılar diyorum hocam genelde, yasalara aykırı olmadığı sürece insanların birbirlerine saygı duyması gerekir çünkü.

Kim ne içerse içsin, o konuda kimseye karışılmaz. Fakat bizim sülale de böyle şeyler içilmez. Bizim için kötüdür. Sigara'da binlerce madde bulunur. İnsan sağlığına zararlı olan şeyleri biz aile olarak kabul etmeyiz. Ama başkaları içermiş, bizim umurumuz da zaten olamaz. Cinsellik ile bunları bir tutmayın ayrıca. İkisi farklı şey.

İkisi de birbirinden beter şeyler. Daha nasıl kötü olabilir? Vücudun hormon dengesini bozan bir şey alkol. İçen içer ama alkol ve sigarayı savunacak kadar da düşmeyin hocam.

A2 Türkçe falan mısınız? Savunmuş muyum yoksa kullananlara saygı duyulması gerektiğini mi anlatmaya çalışmışım.

Modemler genelde geçmiş tutmaz (ASUS hariç. O da geçmişi tutma ayarını açmazsan tutmaz.). Ama ISS'ler mecburen tutmak zorundadır. Herhangi ağır yasal bir olay olmadığı sürece asla geçmişini görüntüleyemezler. Yani içini ferah tut. Annen ile babanın o kadar profesyonel olmadıklarını düşünüyorum. Bir şey olmaz özetle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…