B berkayinho Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #1 Merhaba ben akıllı ampul aldım ve tuya üzerinden kullanmak istiyorum ancak 2.4 GHz istiyor ancak bizim evdeki modem 5 GHz. Bunu nasıl ayarlayabilirim?
Merhaba ben akıllı ampul aldım ve tuya üzerinden kullanmak istiyorum ancak 2.4 GHz istiyor ancak bizim evdeki modem 5 GHz. Bunu nasıl ayarlayabilirim?
3 3522 Gigapat Katılım 15 Nisan 2013 Mesajlar 4.159 Makaleler 1 Çözümler 17 6 Mayıs 2022 #2 Ayarlarından kapatmadıysanız iki farklı frekansta yollaması lazım zaten. Örneğin modem ismi aynı lakin sonunda 5GHz yerine 2.4GHz şeklinde yazar. Ayarlardan kapalı ise, modem arayüzünden kablosuz ayarları kısmından yapabilrsiniz.
Ayarlarından kapatmadıysanız iki farklı frekansta yollaması lazım zaten. Örneğin modem ismi aynı lakin sonunda 5GHz yerine 2.4GHz şeklinde yazar. Ayarlardan kapalı ise, modem arayüzünden kablosuz ayarları kısmından yapabilrsiniz.
B berkayinho Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #3 Benim modemim Netmaster daha önce hiç modem arayüzüne girmedim modem arayüzü şifresini nereden bulacğaım.
Benim modemim Netmaster daha önce hiç modem arayüzüne girmedim modem arayüzü şifresini nereden bulacğaım.