Modem güç ışığı yanmamaya başladı

FRHTBNK

Kilopat
Yer
BURSA
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Modem aktif olarak çalışırken aç/kapat tuşundan modemi ara sıra yaptığım gibi kapatıp açtım fakat bu işlemden sonra power ışığı yanmamaya başladı ve dsl ve internet ışıkları da çok sönük bir şekilde yanıyor neredeyse belli olayacak şekilde. Kablolarda ve bağlantı da herhangi bir sorun göremiyorum. Herhangi bir yanık kokusu da almıyorum ve bu işlemden 5 dakika önce gayet normal bir şekilde interneti aktif kullanıyordum..
Sizce bu sorunun çözümü ne olabilir ?
Modemin şuan ki durumun fotoğrafını da paylaşıyorum.. IMG_20220912_163055 » ResimLink

Son düzenleme:
Bunun sebebi modemden mi yoksa adaptörden midir? Ayrıca adaptörü fişe takınca resimdeki gibi silik bir şekilde 4 tane ışık yanıyor ama Power hiçbir şekilde yanmıyor.

Adaptör kaynaklı sorun olabilir, modem içindeki bileşenler kaynakli sorun olabilir...
Bende konuya ilk yorum yazan kişi gibi ukala ukala konuşan tipleri anlamıyorum. Üst perdeden konuşup egolarını tatmin ediyorlar sanırım. Modeme bir şekilde güç geliyor fotoğraftaki gibi ama power hiç bir şekilde aktif olmuyor. Haliyle internete de erişemiyorum en iyisi ttnet'e arıza kaydı açtırıp bir daha da konu açmayayım. Can sıkmaktan başka bir işe yaramayan tipler yüzünden vakit kaybediyoruz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı