Çilekli Süt Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Aralık 2021 #1 Merhaba. Xiaomi marka bir Wi-Fi sinyal güçlendirici kullanıyorum, fakat modem ayarlarından güvenlik duvarını kapatmazsam düzgün çalışmıyor. Modem güvenlik duvarını kapatmak riskli ve tehlikeli bir şey mi? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2021
Merhaba. Xiaomi marka bir Wi-Fi sinyal güçlendirici kullanıyorum, fakat modem ayarlarından güvenlik duvarını kapatmazsam düzgün çalışmıyor. Modem güvenlik duvarını kapatmak riskli ve tehlikeli bir şey mi?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.860 Çözümler 244 10 Aralık 2021 #2 Çilekli Süt dedi: Merhaba. Xiaomi marka bir Wi-Fi sinyal güçlendirici kullanıyorum, fakat modem ayarlarından güvenlik duvarını kapatmazsam düzgün çalışmıyor. Modem güvenlik duvarını kapatmak riskli ve tehlikeli bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Açık tutsa da pek bir şey ifade etmiyor. Bende kapalı.
Çilekli Süt dedi: Merhaba. Xiaomi marka bir Wi-Fi sinyal güçlendirici kullanıyorum, fakat modem ayarlarından güvenlik duvarını kapatmazsam düzgün çalışmıyor. Modem güvenlik duvarını kapatmak riskli ve tehlikeli bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Açık tutsa da pek bir şey ifade etmiyor. Bende kapalı.
BriefsHyper Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 521 Çözümler 1 10 Aralık 2021 #3 Düzgün çalışmıyor derken ne demek istiyorsun? Nasıl çalışıyor anlatabilir misin?
Çilekli Süt Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Aralık 2021 #4 BriefsHyper dedi: Düzgün çalışmıyor derken ne demek istiyorsun? Nasıl çalışıyor anlatabilir misin? Genişletmek için tıkla... "Cihaz zaman aşımı hatasına uğradı" hatası alıyorum güvenlik duvarı kapalıyken
BriefsHyper dedi: Düzgün çalışmıyor derken ne demek istiyorsun? Nasıl çalışıyor anlatabilir misin? Genişletmek için tıkla... "Cihaz zaman aşımı hatasına uğradı" hatası alıyorum güvenlik duvarı kapalıyken