Adres değişikliği yaptık ve nakil yaptığımız bina 85MB destekliyor ama modem hat değerleri 50 MB olarak alıyor kabloyuda yeni çektik değerler aynı Netspeed firmasını aradım elektrikçi çağırın dedi oradan destek alamadım hat değerlerini nasıl yükseltebilirim? Sorun neden olabilir?
50mbps alıyorsunuz hocam. Üzerine çıkarsanız kopma yapabilir. Kablo değiştirmeniz bir şey değiştirmeyecek büyük ihtimalle. Göknet ve türknetten altyapı sorgulaması yapıp bakar mısınız sonuçlara?
50Mbps alıyorsunuz hocam. Üzerine çıkarsanız kopma yapabilir. Kablo değiştirmeniz bir şey değiştirmeyecek büyük ihtimalle. Göknet ve TurkNet'ten altyapı sorgulaması yapıp bakar mısınız sonuçlara?
Telefon Köken Kablosu 1,5 Metre Telefon Kabloları DIGER Telefon Köken Kablosu 1,5 MetreTelefon köken kablosu, telefon hatlarının temelini oluşturan ve telefon servis sağlayıcıları tarafından kullanılan kablodur. Genellikle telefon santrallerinden bina içindeki telefon prizlerine kadar uzanır ve sesl
www.zeybekmarket.com
Ankastrenize KPD-PAP kabloyu bağlayınız ve evinize kadar çekiniz.
Eve çektiğiniz KPD-PAP kabloyu numeris prizini dilediğiniz yere bağladıktan sonra CAT.3 portuna sonlandırınız.
En son da köken kabloyu CAT.3 prize, diğer tarafını da modeme takınız.
En sağlıklı DSL kablolama bu şekilde yapılır.
KPD-PAP kabloyu sepete ekledikten sonra her adet 1 metreye tekabül eder. Satıcılar güvenilir, sorun yaşamazsınız.
Altyapı sorgulama %100 doğru çalışmayabilir. Hat zayıflaması yüksek gözükmüyor yani kablonuzda bir sorun olduğunu düşünmüyorum ben. İsterseniz müşteri hizmetlerine arıza kaydı bırakın bir kontrol etsinler portunuzu.