Modem hat değerleri nasıl?

Yer
Bursa
35Mbps Millenicom paketini kullanıyorum. Ara ara koplamalar oluyor. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    145,1 KB · Görüntüleme: 57
Gürültü seviyesi 8.9 iken kopma olmaması lazım. Bizim hattın indirme kısmı için olan gürültüsü 7.4 olmasına rağmen düzgün çalışıyor. Kabloları kontrol ettiniz mi?

Hat değerleri hariç olan şeyleri gizleyin.

Keenetic Hero DSL kullanıyorum BITSWAP açıksa kopma yapıp duruyor kaplı yapmalısın

Dosya Ekleri

• IMG_20240903_170951.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 34
Gürültü seviyesi 8.9 iken kopma olmaması lazım. Bizim hattın indirme kısmı için olan gürültüsü 7.4 olmasına rağmen düzgün çalışıyor. Kabloları kontrol ettiniz mi?

8 altına düşmediğini zamanlarda kopma olmuyor. Bazen kendi kendine hat değerlerim düşüyor.

Keenetic Hero DSL kullanıyorum bıtswap açıksa kopma yapıp duruyor kaplı yapmalısın.

Kapatıyorum.

Keenetic Hero DSL kullanıyorum bıtswap açıksa kopma yapıp duruyor kaplı yapmalısın.

Hat değerlerini atabilir misin hocam?

8 altına düşmediğini zamanlarda kopma olmuyor. Bazen kendi kendine hat değerlerim düşüyor.

Kapatıyorum.

Hat değerlerini atabilir misin hocam?
Türknet 100 Mbps vdsl kullanıyorum önceden senin anlattığın gibiydi özelliği kapattım düzeldi kopma olmadı sonra snr margin 4db bile sabit kalıyor

Dosya Ekleri

• IMG_20240903_172237.jpg
    252,1 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…