oduncu_yılmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 2.235 Çözümler 13 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2020 #1 Merhaba 6 gündür internetim yoktu, bugün aniden geldi. Ama indirme hızım çok düşüktü. Hat değerlerim ne durumda sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2020
Merhaba 6 gündür internetim yoktu, bugün aniden geldi. Ama indirme hızım çok düşüktü. Hat değerlerim ne durumda sizce?
abdev Kilopat Katılım 8 Kasım 2015 Mesajlar 313 Makaleler 1 Çözümler 1 21 Nisan 2020 #2 Çok kötü. Portunuzu değiştirmiş olabilirler bence. Önce nasıldı durum?
oduncu_yılmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 2.235 Çözümler 13 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2020 #3 abdev dedi: Çok kötü. Portunuzu değiştirmiş olabilirler bence. Önce nasıldı durum? Genişletmek için tıkla... 6 gün önce TT çalışanı telefon direğine çıktı internet gitti bugün geldi. Olay bu kadar. Hız testi yapıyorum yarım mbps hız çıkıyor.
abdev dedi: Çok kötü. Portunuzu değiştirmiş olabilirler bence. Önce nasıldı durum? Genişletmek için tıkla... 6 gün önce TT çalışanı telefon direğine çıktı internet gitti bugün geldi. Olay bu kadar. Hız testi yapıyorum yarım mbps hız çıkıyor.
abdev Kilopat Katılım 8 Kasım 2015 Mesajlar 313 Makaleler 1 Çözümler 1 21 Nisan 2020 #4 Müşteri hizmetlerine durumu anlatın önce hızım yüksekti düştü diye söyleyin. Muhtemelen düzeltirler.