Modemimin değerleri bunlar arkadaşlar sanırım maksimum 25Mbps görebiliyor. Değerlerde sıkıntı var mı? Bu aralar cidden çok yavaş internet ve can sıkıcı olmaya başladı.
2. olarak VDSL desteği var mı nasıl öğrenebilirim?
Modemimin değerleri bunlar arkadaşlar sanırım maksimum 25Mbps görebiliyor. Değerlerde sıkıntı var mı? Bu aralar cidden çok yavaş internet ve can sıkıcı olmaya başladı.
2. olarak VDSL desteği var mı nasıl öğrenebilirim?
Netspeed İnternet Altyapı Sorgulama ile hizmet alabileceğiniz VDSL veya Fiber internet altyapısı, port bilgisi ve alabileceğiniz maksimum hızı öğrenin. En uygun internet paketini seçmek için hemen sorgulama yapın!
Netspeed İnternet Altyapı Sorgulama ile hizmet alabileceğiniz VDSL veya Fiber internet altyapısı, port bilgisi ve alabileceğiniz maksimum hızı öğrenin. En uygun internet paketini seçmek için hemen sorgulama yapın!
Ondan bahsetmiyorum modem sadece interneti bilgisayara verecek. Wi-Fi özelliği derken 2.4 GHz özelliğini diyorum. Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakacağım.
İnternet sağlayıcınız ile konuşursanız vdsl hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Ben Şubat ayına kadar adsl 2+ kullanıyordum ardından satış görevlisi ile konuşurken boş vdsl portunun olduğundan bahsetti ve 25 mbps hızını veren bir vdsl pakete geçtim.
Wi-fi kanalını 6'ya ayarladım ve 23-24 mbps download alıyorum.
İnternet sağlayıcınız ile konuşursanız VDSL hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Ben şubat ayına kadar ADSL 2+ kullanıyordum ardından satış görevlisi ile konuşurken boş VDSL portunun olduğundan bahsetti ve 25 Mbps hızını veren bir VDSL pakete geçtim.
Wi-Fi kanalını 6'ya ayarladım ve 23-24 Mbps download alıyorum.
O değişim kısmını arayıp satış departmanına sorarsanız daha iyi olur.
Paket yükseltirken cayma bedeli ödemiyormuşsunuz onu doğrulatmıştım en son.
Belki adsl hattan vdsl'ye geçerken sorun olabilir diye sormanızı istedim.