JudasPriest Hectopat Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 180 Yer Afyon Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2015 #1
JudasPriest Hectopat Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 180 Yer Afyon Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2015 #3 Silinen üye dedi: Sormak istediğiniz bir şey mi vardı? Genişletmek için tıkla... 8 mbps internet hızım 4 mbps e düştü Dosya Ekleri upload_2015-10-31_10-34-5.png 14,3 KB · Görüntüleme: 364
Silinen üye dedi: Sormak istediğiniz bir şey mi vardı? Genişletmek için tıkla... 8 mbps internet hızım 4 mbps e düştü
JudasPriest Hectopat Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 180 Yer Afyon Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2015 #5 Silinen üye dedi: Servis sağlayıcınız ile iletişime geçmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Zaten TTNet düşürdü müşter hizmetler hat kopmalar vardiyo
Silinen üye dedi: Servis sağlayıcınız ile iletişime geçmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Zaten TTNet düşürdü müşter hizmetler hat kopmalar vardiyo
JudasPriest Hectopat Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 180 Yer Afyon Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2015 #7 Silinen üye dedi: Zayıflama değerleriniz yüksek, yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... yapacak bir şey var kablo hatalı ve türk telekom ölçüm yaptı hat Zayıflama gördüm modem de farklı görünyo nedense hat Zayıflama: 18.4 dB 39.5 dB bina içi sonuç bu bina dış ise hat Zayıflama: 11.4 dB 15 dB
Silinen üye dedi: Zayıflama değerleriniz yüksek, yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... yapacak bir şey var kablo hatalı ve türk telekom ölçüm yaptı hat Zayıflama gördüm modem de farklı görünyo nedense hat Zayıflama: 18.4 dB 39.5 dB bina içi sonuç bu bina dış ise hat Zayıflama: 11.4 dB 15 dB
B Bir Deliden Fazlası Ziyaretçi 31 Ekim 2015 #8 Dedikleri ne kadar doğrudur tartışılır. Eğer öyleyse bina içi kablolamayı yeniden yapma şansınız varsa yapın.
Dedikleri ne kadar doğrudur tartışılır. Eğer öyleyse bina içi kablolamayı yeniden yapma şansınız varsa yapın.
JudasPriest Hectopat Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 180 Yer Afyon Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2015 #9 Silinen üye dedi: Dedikleri ne kadar doğrudur tartışılır. Eğer öyleyse bina içi kablolamayı yeniden yapma şansınız varsa yapın. Genişletmek için tıkla... sonuç gözle gördüm bi ara video çekcem kablo 50 metre var ve 3 tane ek var kablo da
Silinen üye dedi: Dedikleri ne kadar doğrudur tartışılır. Eğer öyleyse bina içi kablolamayı yeniden yapma şansınız varsa yapın. Genişletmek için tıkla... sonuç gözle gördüm bi ara video çekcem kablo 50 metre var ve 3 tane ek var kablo da
Croot Megapat Katılım 22 Ekim 2013 Mesajlar 525 Çözümler 2 Yer Türkiye 31 Ekim 2015 #10 AKK'yi aşmış olabilirsiniz. Modem'le alakalı ise dB değerini maximuma çekin gene olmazsa router kullanmayı deneyebilirsiniz.
AKK'yi aşmış olabilirsiniz. Modem'le alakalı ise dB değerini maximuma çekin gene olmazsa router kullanmayı deneyebilirsiniz.