Cadencé Kilopat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 6 Mayıs 2021 #1 TurkNet abonesiyim ve özgür iletişim ekstra paketini kullanıyorum. Modemde görünen hızı almaktayım lakin alabileceğim hız modemden bakılınca 95 gözüküyor bu değeri TurkNet'den isteyebilir miyim? İstersem kopma gibi sorunlar yaşar mıyım? Dosya Ekleri modem.png 40,8 KB · Görüntüleme: 78
TurkNet abonesiyim ve özgür iletişim ekstra paketini kullanıyorum. Modemde görünen hızı almaktayım lakin alabileceğim hız modemden bakılınca 95 gözüküyor bu değeri TurkNet'den isteyebilir miyim? İstersem kopma gibi sorunlar yaşar mıyım?
Eryd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 3.876 Makaleler 3 Çözümler 36 Yer Ankara 6 Mayıs 2021 #2 SNR tam sınırda, değerler hız yükseltmeye uygun değil. Bırakın böyle kalsın. Kopma sorunu yaşarsınız.
SNR tam sınırda, değerler hız yükseltmeye uygun değil. Bırakın böyle kalsın. Kopma sorunu yaşarsınız.
Tahadied145 Hectopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #3 Eğer YAPA'da isen Türknet alabileceğin en yüksek hızı veriyor, YAPA isen modu Hızlı'ya çek öyle dene
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 6 Mayıs 2021 #4 Hat değerlerin berbat direkt olarak. O hıza o kadar upload aşarı az. En yüksek hızın 20-30 olması gerekli o hıza diye düşünüyorum.
Hat değerlerin berbat direkt olarak. O hıza o kadar upload aşarı az. En yüksek hızın 20-30 olması gerekli o hıza diye düşünüyorum.
mehmetdu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.411 Makaleler 1 Çözümler 19 6 Mayıs 2021 #5 Hattın taşıyabileceği değeri kullanıyorsunuz. Daha fazlasında hattan düşmeler, anlık spike vb. sorunlar oluşur.
Hattın taşıyabileceği değeri kullanıyorsunuz. Daha fazlasında hattan düşmeler, anlık spike vb. sorunlar oluşur.
Cadencé Kilopat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 7 Mayıs 2021 #6 Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.