Modem hat değerlerim nasıl?

misscuriosity10

Hectopat
Merhaba, internet hizmeti aldığımız adreste 15 mbps'e kadar ADSL altyapı mevcuttur. Santral mesafe 511 metre yazmaktadır. Rica etsem ekran görüntüsünde paylaştığım modem hat değerlerine bakarak SNR margin gibi değerlerin nasıl olduğunu konudan anlayan birileri söyleyebilir mi acaba?
Not: Kullanılan modem TP-Link TD-W9970 v3 VDSL2/ADSL modem router

Dosya Ekleri

• Opera Anlık Görüntü_2022-03-13_172346_gibir.net.tr.png
    15,6 KB · Görüntüleme: 63
  • Opera Anlık Görüntü_2022-03-13_172429_gibir.net.tr.png
    54,9 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleyen: Moderatör:
ADSL hatta göre değerleriniz normal, bir sıkıntı göremedim.

Hocamın dediği gibi ADSL'e göre iyi değerleriniz. Bu arada Türk Telekom'a altyapı için dilekçe vermeyi denediniz mi? ADSL olan bölgeleri VDSL veya fibere geçirmeye dikkat ediyorlar.

Hocamın dediği gibi ADSL'e göre iyi değerleriniz. Bu arada Türk Telekom'a altyapı için dilekçe vermeyi denediniz mi? ADSL olan bölgeleri VDSL veya fibere geçirmeye dikkat ediyorlar.
Hayır dilekçe vermedim hocam. Sadece internet hizmeti aldığım ISS'nin online işlem merkezinden çevrimiçi olarak talepte bulundum.
1) İnternet aboneliğini Türk Telekom'dan değil de taahhütsüz bir internet servis sağlayıcıdan alıyorum. Başka bir servis sağlayıcı kullanırsam VDSL veya fiber talebinde bulunabilir miyim?
2) Bu dilekçe Türk Telekom il müdürlüğüne şahsen başvurarak mı veriliyor yoksa Türk Telekom çağrı merkezinden veya bayilerden yapılabiliyor mu?

1) Fark etmez hangi sağlayıcıyı kullandığın.
2) İl veya ilçe müdürlüğüne gidip dilekçe vermen gerekiyor. Bununla ilgili açılmış konular vardı dilekçe örnekleri vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…