Öncelikle teşekkür ederim . Demin bir sitede zyxel müşteri desteği çok iyi demişlerdi. Ama asus birebir değişim var.
Merak etmeyin zaten modem konusunda elinizde kalacak bir durum çok olmaz. İşin fabrika kısmında arıza varsa da her marka değişimi yapar, yasal yükümlülüğüdür.
Dediğim gibi Asus'un üst düzey cihazlarını kullanmadım ama izlenimler "dehşet" boyutunda iyi... Ama düşük bütçede Zyxel ezip geçiyor... Bunu da kullana kullana, çevre ve internet sağ olsun fark ediyor insan. Sadece Huawei modemlerin alt sürümleri için pek bir şey diyemem o da çok rastlamadım, performansını göremedim...
TP-Link aldım 1 sene sonra pert oldu ve hep İnternet kullandığım için (silkroad) garantiye hiç göndermedim. Sorunu açarken 3 ışığı takılı kalıyordu, bazen 5 kere bazende 100 kere kapatıp açınca kendine geliyordu. AirTies modem var 8 aydır kullanıyorum ve sıfır modem şuan wifi anlık kopuyor baktım adaptör falan hiçbir şeyde sorun yok, sürümü de güncel. Asus ve Zyxel'de sorunlu modemler diyorlar bende modem arıyorum ama okuduklarım ve yaşadıklarım yüzünden ne alayım karar veremedim. Alıp test edince buraya yazarsan benim içinde faydalı olur. 150 liralık modemler 400 lira olmuş, dolar bizi bitirdi.
Döviz kuru teknolojiyi sakat bıraktı, bitirmek ne kelime
Açıkçası uygun bir miktara, kaliteli, stabil ve düzgün bir cihaz arıyorsanız, kendim ve çevreme de önerilerim sonucu
bu cihazla pek haşır neşir oldum... Hala daha üç yerde aktif olarak kullanıyorum ve cidden çok başarılı...
QoS sistemi cillop gibi işliyor, wifi konusunda da mobilden internete taciz edenlere b/g karışık bağlantı yolunu buldum, modem kolay kolay da şişmiyor, tıkır tıkır gidiyor
Bazen kullanıma göre 1.5-2 ila 3 günde kendini kapayıp açıyor, sonra devam, ısınma falan zaten yok