Modem için Asus vs Zyxel

TP-Link aldım 1 sene sonra pert oldu ve hep İnternet kullandığım için (silkroad) garantiye hiç göndermedim. Sorunu açarken 3 ışığı takılı kalıyordu, bazen 5 kere bazende 100 kere kapatıp açınca kendine geliyordu. AirTies modem var 8 aydır kullanıyorum ve sıfır modem şuan wifi anlık kopuyor baktım adaptör falan hiçbir şeyde sorun yok, sürümü de güncel. Asus ve Zyxel'de sorunlu modemler diyorlar bende modem arıyorum ama okuduklarım ve yaşadıklarım yüzünden ne alayım karar veremedim. Alıp test edince buraya yazarsan benim içinde faydalı olur. 150 liralık modemler 400 lira olmuş, dolar bizi bitirdi.

DSL-N16’nın çekim gücü ile ilgili ciddi sorun yaşıyorum. Access Point ile bi nebze çözdüm. Onun dışında bir sorunu yok.

İkisi de güzel markalar, ama ASUS çok fazla güncelleme vermesiyle bilinen ve oldukça eski modemlerine dahi sürekli güncelleme sağlayan bir marka olarak biliniyor. Gerçi bu ve bazı AC modemlerinde oldukça sıkıntı yaşayanlar var. Zaten önceki yorumlarda bahsetmiş arkadaşlar. Siz kendi evinizin yapısı, nereye konumlandıracağınızı düşünerek almak isteyebilirsiniz. Bugün fiber kullanmıyorsanız bile, yarın kullanmayacağınız anlamına da gelmez. Dolar'ın başını alıp gittiği şu zamanlarda daha da kötüye gitmeden, elinizde yeni bir modem alma fırsatı varsa kesinlikle AC destekli, kapsama alanı yüksek, usb portu gibi beklentileriniz varsa bunları karşılayacak ve en önemlisi güvenlik güncellemelerini kesmeyecek bir marka ve model tercih edin. Fiyatlarına bakmadım ama daha üstede gerekirse çıkın. İnternet kalitesi çok iyi olmayabilir ülkede, ama bunun bir sebebi de insanların farkında olmadan kalitesiz modem kullanması.

Öncelikle teşekkür ederim . Demin bir sitede zyxel müşteri desteği çok iyi demişlerdi. Ama asus birebir değişim var.

Merak etmeyin zaten modem konusunda elinizde kalacak bir durum çok olmaz. İşin fabrika kısmında arıza varsa da her marka değişimi yapar, yasal yükümlülüğüdür.

Dediğim gibi Asus'un üst düzey cihazlarını kullanmadım ama izlenimler "dehşet" boyutunda iyi... Ama düşük bütçede Zyxel ezip geçiyor... Bunu da kullana kullana, çevre ve internet sağ olsun fark ediyor insan. Sadece Huawei modemlerin alt sürümleri için pek bir şey diyemem o da çok rastlamadım, performansını göremedim...

Döviz kuru teknolojiyi sakat bıraktı, bitirmek ne kelime Açıkçası uygun bir miktara, kaliteli, stabil ve düzgün bir cihaz arıyorsanız, kendim ve çevreme de önerilerim sonucu bu cihazla pek haşır neşir oldum... Hala daha üç yerde aktif olarak kullanıyorum ve cidden çok başarılı...

QoS sistemi cillop gibi işliyor, wifi konusunda da mobilden internete taciz edenlere b/g karışık bağlantı yolunu buldum, modem kolay kolay da şişmiyor, tıkır tıkır gidiyor

Bazen kullanıma göre 1.5-2 ila 3 günde kendini kapayıp açıyor, sonra devam, ısınma falan zaten yok

Bende TP-Link kullanıyorum. Hiç bir zaman modem den memnun kalmadım. Almak istegiğim modemler ucuzmuş, sonradan yükselme olmuş. Bana satıcı söyledi.
Bir gün daha bekleyeyim diyorum ama bu seferde dolar ne olacak ?
Asus AC750 aldım uzun süre oldu memnunum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…