H heisenberg.py Kilopat Katılım 10 Mart 2018 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2018 #1 Evdeki modemim bilgisayarım ve televizyonumdan uzakta. Modemi bağlamak için Ethernet kablosu mu yoksa Telefon kablosu mu kullanmalıyım? Telefon kablosu daha ekonomik fakat hız benim için önemli hangisinde daha az hız kaybı yaşarım? hangisi daha hızlı olur?
Evdeki modemim bilgisayarım ve televizyonumdan uzakta. Modemi bağlamak için Ethernet kablosu mu yoksa Telefon kablosu mu kullanmalıyım? Telefon kablosu daha ekonomik fakat hız benim için önemli hangisinde daha az hız kaybı yaşarım? hangisi daha hızlı olur?
Hızır Alpaslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2018 Mesajlar 1.177 Çözümler 3 Yer Duisburg 15 Eylül 2018 #2 Benim bildiğime göre hız olarak Ethernet tercih ediliyor.
Heinz Guderian Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2015 Mesajlar 1.926 Makaleler 4 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Eylül 2018 #3 Ethernet kablosunun içindeki kablolar daha kalın ve daha dayanıklı. Daha sağlıklı bir bağlantı için ethernet önerimdir.
Ethernet kablosunun içindeki kablolar daha kalın ve daha dayanıklı. Daha sağlıklı bir bağlantı için ethernet önerimdir.
S Silinen üye 164587 Ziyaretçi 15 Eylül 2018 #4 CAT6 kablo kullanırsan daha sağlıklı olur senin için. Yani Ethernet kablosu