Modem için UPS önerisi

283764

Hectopat
Elimde 4.7 Volt 7000 mAh'likli polimer batarya var 4 tane. Bunları seri bağlayıp nasıl modem için UPS yapabilirim acaba. 28.000 MAh'lik batarya ediyor toplam az değil çünkü. İnternette satılan piller ile yapanları çok gördüm fakat onların ki li-ion pil ve voltaj değerlerideki elimdenkinden değişik. Bu bataryaları robotistan da satilan hangi modül ile şarj edebilirim acaba?

Eğer elinizde 18650 pil varsa o değerleri söylüyorlarsa o pil sahtedir hocam. Pilin fotoğrafını atma şansınız var mi?

Robotistana bir bakayim, polimer dediginiz nasil tam? Li-Po mu? Lipo 3.7V cunku, tam sarjla bile 4.2'ye cikar en fazla. Elektrik gittikten hemen sonra tekrar acilsa oluyor mu? Yani arada baglantinin kopmasi sorun degilse bi voltaj sensoru ve role isi cozer.
Eğer elinizde 18650 pil varsa o değerleri söylüyorlarsa o pil sahtedir hocam. Pilin fotoğrafını atma şansınız var mi?
Ben de ondan sasirdim 4.2 max olur Li-Po ise Li-Ion ise zaten o degerler imkansiz. Phillips'in sitesinde bile 2800 ya da 2400 var max Mah. Zannetmiyorum ondan dolayi.

Yok hocam batarya bu

Robotistana bir bakayim, polimer dediginiz nasıl tam? Li-Po mu? Lipo 3.7V cunku, tam sarjla bile 4.2'ye cikar en fazla. Elektrik gittikten hemen sonra tekrar acilsa oluyor mu? Yani arada baglantinin kopmasi sorun degilse bir voltaj sensoru ve role isi cozer.

Ben de ondan sasirdim 4.2 Max olur Li-Po ise Li-Ion ise zaten o degerler imkansiz. Phillips'in sitesinde bile 2800 ya da 2400 var Max mAh. Zannetmiyorum ondan dolayi.

Hocam kısaca şöyle deyim modemin hiç kopmaması lazım
Yok hocam batarya bu

Hocam kısaca şöyle deyim modemin hiç kopmaması lazım
Hocam batarya aynen buymuş li-ion Muş polimer diye gördüm ben kusura bakmayın pil bu

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-10-05-15-16-56-770_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-10-05-15-16-56-770_com.android.chrome.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 49
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı