Modem internet gidip geliyor

yeşmuh

Kilopat
Daha fazla  
Oyun esnasında 20 dk kadar oynadıktan sonra internet kopuyor 1 sn sonra tekrar bağlanıyor. Ancak bu sürede oyundan çıkmış oluyorum. Cep telefonunu modem olarak kullandığımda ise hiç bir sorun yaşamıyorum. Sorunun düzelmesi için modem arayüzünde yapabileceğim bir şey var mı ?

Oyun esnasında 20 dk kadar oynadıktan sonra internet kopuyor 1 sn sonra tekrar bağlanıyor. Ancak bu sürede oyundan çıkmış oluyorum. Cep telefonunu modem olarak kullandığımda ise hiç bir sorun yaşamıyorum. Sorunun düzelmesi için modem arayüzünde yapabileceğim bir şey var mı ?

Modem ayarlarıyla oynadıysan, yanlış bir ayar yapmış olabilirsin. Modemi sıfırlamayı denedin mi?

Modem ayarlarıyla oynadıysan, yanlış bir ayar yapmış olabilirsin. Modemi sıfırlamayı denedin mi?
Denedim hocam reset attım ancak değişen bir şey olmadı.
Modem değerlerini paylaşın, varsa splitterı iptal edip kabloyu direk modeme takın.

Ek var ise kontrol edin, renginde matlık var ise yeniden ek yapın.
Hocam kablosuz kullanıyorum. Işıkların hepsi yeşil sorun yok gibi gözüküyor ancak herhangi bir online oyun esnasında saliselik net gidip geliyor. Modem arayüzüne girdim ancak oradaki her şey de normal gözüküyor. Bu arada modem ZTE ZXHN H298A modeli.

Modem ısındığından da kapanabiliyor, bana da yazın çok oluyor. Üstüne usb ile çalışan bir fan koyup kullanıyordum. Varsa bir fan deneyebilirsin.

Modem ısındığından da kapanabiliyor, bana da yazın çok oluyor. Üstüne usb ile çalışan bir fan koyup kullanıyordum. Varsa bir fan deneyebilirsin.
yok ısınma yapmıyor
O zaman tek çare kablolu bağlanmak, öyle deneyin. Oyun oynarken kablosuz ağ kullanmak sıkıntı yaratır.
Bi de öyle deniyeyim.
Kablo ile de denedim yine olmadı :((
O zaman tek çare kablolu bağlanmak, öyle deneyin. Oyun oynarken kablosuz ağ kullanmak sıkıntı yaratır.
Hocam Kalan süre 20 dk olarak sabitlenmiş. yani DHCP yazan ksıım ayrıca custom kullanım zamanı da 3600 saniye yazıyor ancak bu 3600 değiştiremiyorum. Kalan süre 20 dk değiştiremiyorum ne yapmalıyım ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı